Maşallah maşallah kazasız belasız
Printable View
Maşallah maşallah kazasız belasız
maaşallah kazasız belasız...
-
marka nedir? fiyat? kac cm daha pay var?
goruntu harika, kazasiz belasiz kullanmani dilerim.
İyi günlerde kullan Semih.
Markayı belirtirsen iyi olur...
Jant jant jantt.. Güle güle kullan kardeşim...
Tuncay abinin jantlar güzel olur Semih, arabadaki gun metaller :Ç
çok güzel olmuş kardeşim maaşallah. merak ettiğim bişey var ben orjinal halinle bile bile altını sağa sola vururken sen nasıl geziyorsun bu araçla merak ettim. sanırım asfalttan hiç inmiyor araç :) balığa falan gitmeye kalktım mı aracın altını illa bi yere vuruyorum. neyse gayet güzel olmuş güle güle kullanman dileğiyle
hehe :D
valla aracın altını coiloverları taktırdıktan sonra hiç vurmadım :) ama ondan önce 2 takım yay değiştirdim alıştırma oldu onlar yani şuana kadar 2 defa vurdum toplamda :) ve gerçekten çok zor geçilecek yollardan geçtim sıkıntı yaşamıyorum sanırım olay tamamen alışmak ve dikkat :)
tek sıkıntı karlık :D o sürtüyor özellikle okulun çıkış yerinde maşallah bir yapmışlar dimdik :D
Güzel olmuş yakışmış :) janta gerek bile yok böyle ayrı güzel gözüküyo
Kanka bu basıksa millet yazı beklesin diyorum :D
teşekkür ederim :) valla ince lastikten çok sıkıldım şöyle güzel bi jant alıp gun metal e boyatayım diyorum
aynen jantlar olduğu zaman onları takarken onu da aradan çıkartıcam :D o zaman janta kadar iner :D ama araba nasıl döner bilemiyorum :D:D:D
gideri var ama arka neden daha basık içinde birimi var
peki şuan coiller ön arkada diptemi?eğer dipteyse arkayı biraz daha kaldırmanı öneririm en azından kafanın yerde olması daha güzel görüntü elde edecektir.
kesinlikle haklısın. bir ara lifte almam gerek aracı arka yaylara hortum takmayı unutmuştum onu mecbur yaptırmalıyım. onu yaptırırken ince yayı sökeceğim önü direkt sıfır yada çok az daha aşağıya alacağım o zaman daha fena olacak. Bende dediğin gibi seviyorum ön arkaya göre 1 2 cm daha aşağıda olmalı.
bu arada evet dipte ilk taktırdığımda daha basıktı soğuklar geldi araç yükseldi :D nedenini anlamadım
Kış geldi , hoş geldi =)
https://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphot...21934925_n.jpg
Mühendisler HERHALDE öne birisi oturur diye düşünmüş ya :D
maşallah çok hoş olmuş araba.kazasız belasız sürüşler
Sisler xenon gece gunduz yakma kardes.amele derler maganda derler apacı derler derlerde derlerr.Aracın cok guzel sıslerınde masalllah dıyeyım..
teşekkürler =) o artık kamyon ama :D
kazasız belasız çok güzel gerçekten ama jantla süslemek lazım
maşallah kkardeşim Allah ım kaza bela vermesin...
Maşallah Allah kaza bela vermesin sade ve çok güzel bir araç.
Maşallah kazasız belasız sürüşler kardeşim.
Sent my iPad using HD
Maşallah,kafayı biraz daha bas arkası iyi..
ama coiller varken birşey girmiyordu orası ayrı