Maşallah
Printable View
Maşallah
Evet kesinlikle en büyük eksik far karartmayı da geçtim jant lastik acaba hem kış hem yaz kullanmak için 17 yerine 16 mı alsam diyorum
Teşekkür ederim nazar değmesinde ne kazamız oldu ne trafik cezamız :) 1 defa park cezası yedim engelli yerine çekmekten onun dışında güzel güzel devam ediyoruz :)
Teşekkürler
hacı hayırlı olsun çok tatlı durmuş şimdi :)
çatır çutur sürtüyo diyosun şimdi :D mermer masrafından kurtuldun ya ona bak kardeşim :D
güzel olmuş hacıı parana sağlık :)
Bu halde sürtüyorsan maşallah :)
Araç iyi olmuş modifiyeye devam :)
sürtmeden kastım normal zamanlarda hiç sürtmedim ama V şeklinde çıkışlar falan oluyor ya o tarz yerlerde ya da bugün servisten dışarı çıkarken frenle milim milim indim karlık sürttü :D çıkarkende arabayı yıkatmaya götüren hart diye sürttü karlık ne zaman düşecek çok merak ediyorum ahahaha :D
bu arada sürttü dediğim tampon değil karlık :D ama ek yaptırsam diyorum o zaman çabuk kırılır :) sanırım en güzeli tatlı esnek bir lip yanına da punto RR sticker oh :)
aynen durmak yok. . . :D
Hacı bu arada araç gırrrrr gırrrr gırrr diye bağırıyor jant lastik jant lastik diye garibanlıktan alamıyorum :D foruma mendil açıcam az kaldı :D:D:D:D hayrına herkesten 1 tl para toplasak oho kaç takım jant alırız var ya :D:D
Janta gerek yok ya kapakların üstüne dip basman yeterli :D Karlık her yerde sürter bişi olmuyor korkma :D
Coil Air Yay kesme sökme presleme farketmez bassan yeterli :D
Sen o zaman sakın coile geçme beyninde ur bile çıkabilir sekmekten :D
Ne kadar sektiğine bağlı ama basık araba seker :D
Araç Lip diye bağırıyor :siritma: Jant alana kadar idarelik jant kapakları sökülmeli bence +far karartma+lip çok güzel göstericektir arabayı ne çok şey söyledim ben:hammer00:
Zamanında parasızlıktan farlarını karartamayan bi genç vardı streetnoise kimdi o ya ? :D