çok güzel olmuşta ne bilim işte nese güle güle kullan allah kaza bela vermesin
Yanlız lastikler marshall matrac a çok benziyor ...
Printable View
çok güzel olmuşta ne bilim işte nese güle güle kullan allah kaza bela vermesin
Yanlız lastikler marshall matrac a çok benziyor ...
kaputtaki ve kapıdaki desenler airbrush mı yoksu sticker mı bende onu merak ettim yav bu arada güle güle kullan kazasız belasız ...
İyi günlerde kullanman dileğiyle...
ıyı gunlerde kullanman dılegıyle kaput hos olmus
kaput cok ii ama tampona da yaysaydın kaputLa sınırlı olmasa cok daha ii oLurdu bence cok guzeL olmuş guLe guLe kuLLan:)
Teşekkür ederim arkadaşlar daha güzelleştirme devam edior aynı zamanda lastiklerim goodyears marhall değil yeni tamponun hazırlanmasını bekliorum aynı zamanda iç mekanın tasarımının bitmesini
Güle güle kullan.Değişik ve hoş olmuş.
Stickermı airbrush mı?
allah kazasız belasız bindirsin abii ne diyelim güsel olmus
bence cok güzel olmuş ellerine sağlık
yanlız tabii zevk meselesi kaput olmasaymış
tabii dediğim gibi zevk yanlız gp 10 numaro
sağolun arkadas kaputtaki airbrush ve tampon değişeceği için komple yapılmadı şuan zaten yeni çalışma yapılıor arabanın iç resimlerinide çekip koyacaktım ama içi şuan tam olarak tamamlanmadı içeride Lcd ekranlı teyp Lcd ekran güneşlik Lcd ekran kafalıklar
döşeli vaziyette ama arabanın karısık bir sistemi olduğu için bası sistemler arıza verdi.
güle güle kullan arkadaşım
güle güle kullan kazasız belasız... :)
slm kardeş araban harika olmuş ama jantlar konusunda haklısın jant lastik konusunda ebat ve çap değişince mutlaka arabayı yoruyor eğerki
orijinali 15 jant olduğu için aynı şeyi bende düşündüm ama yinede ben 15 jant taktım ama lastikleri 195x55x15 olarak yaptım şu anda kesinlikle ne yakıtta nede kullanumda orijinal halinden farkı yok araba dahada güzel yol tutumu var bencede değiştirmen mantıklı.
maaşaallaah. çok güzel. kazasız belasız inş....
bence kaputta sınırlıgı kaldıgı ıyı olmus. bırde cıkma kaputa yaptırdıysan bu ısı tam super olmus. arabayı olene kadar kullanmıcaz sonucta gerı donusu olursa daha kolay olur. ben burda 200 ytl ye cıkma kaput buldum bıde airbrush yapan arkadas.) vercem kafasına gore cızsın boyasın orjınalı kalsın kaldırrrım garaja.) arac cok guzel kazasız belasız cezasız...