Güzel araç maşallah....
Printable View
Güzel araç maşallah....
sahibinden sitesinde gezinirken senin aracını buldum ve mozillada yeni bir sekme açtm forumda gezinirken bakmak için girdiğim ilk başlıkta senin arabanın resimlerini gördüm çok ilginç bir andı:) aracını çok beğendim ayrıca nazar değmesin inşallah.Almayıda düşünüyorum ya bakalım hayırlısı..
kazasız belasız kullan maşallahı var kaç boğumlu bu akrep :d bu arada bodrummu oralar benzettim sankim :)
Arabanızın özelliklerini alabilirmiyiz. Arabanız çok şık duruyor nazar değmesin.
Maşallah ertuğ :) maske benimde uzun süredir aklımda aslında kaputu daha fazla taşlamadan benimde almam lazım :-/
istiyorumda ertuğ farklı renk yaptırma şansımız var mı ?
yihuuu tamamdır o zaman çarşamba arabayı servise veriyorum 100 bin bakımı var direksiyon arıza verdi onu bi şekilde onlara yaptırtmam lazım alttanda bi tıngırtı geliyo :D onları hallettiriyim bi bakalım maskelenelim şöyle :D
Kanka güzel olmuş maskede sürekli takmıyorsun dimi? Uzun yolda sadece?
Maskeyi sürekli takıyorsun dimi,sadece uzun yolda değil ?
maşallah kazasız belasız sürüşler
Eveet aracimi sattiktan 1.5 yil sonra golf mk5 gti ve leon tsi in ardindan tekrar tjet sport aldim :) 3. Puntom oldu..bu sefer 2009 beyaz skydome,yagmur sensoru,cruise,bluetooth vs full oldu..bu sefer birazdaha proje amacli aldim araci yani eski tjettende daha hizli bir arac yapicam insallah..
hayırlı olsun :) yeniden puntoya dönmen sevindirdi beni, projelerini merakla bekliyorum :)
Hayırlı olsun Ertuğ.:)