2000'e Abarth kit işte güzel haber:Ç
Printable View
Yalnız bu fiyatlandırmanın yeri burası değil. Abarth kit temini diye konu açın ordan yazın. Konu başka yerlere gitmesin ;)
En iyi puntolardan biri allah kaza bela vermesin ...
ok gibi masallah
tek kelimeyle mükemmel. daha öncede görmüştüm. Bence Fiat abarth orjinal yapım gibi duruyor. Hayırlı olsun.
vay be usta helal olsun Allah nazarlardan saklasın
41 kere maşallah orhan dı eski sahibi sanırım onda ikende çok beğenirdim bu aracı.. senin eski bordo da şık araçtı ama bu gerçekten şahane.. kazasız belasız.. maşallah..
abi seninle nasıl görüşebiliriz tel numaranı pm atarmıasn
Kartaş Maltepe servisine gelirseniz görüşürsünüz kendisi servisin müdürüdür.
maşallah trnin açık ara en güzel gp'si.
zamaninda başka bir forumda satılık ilanini gördügümde niyetlenmiş fakat alamamiştim..
kocaman bir maşallah araca...
Maşallah aracınız çok şık bir kaç kez canlı gördüm yolda.Kazasız belasız sürüşler...
tek kapı araçlardan hiç hoşlanmam ama bu harika olmus gerçekten
şaşkın dün gece gördüm seni ters yola saptın...
Nazar etmeyelım masllahh
emotion tadı başkadır hele ki böyle bir araç ile..Allah nazar değdirmesin inşallah..
Kardesim nezaman takas edecez arabalari :)
arabanın bu kadar parlamasının nedeni benim öncelikle sölim :D araç 2 gündür mert ve canerde. yıkayıp parlatmışlar sağolsunlar :)
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...19961613_n.jpg
Alet yılan kardesım hayırlı olsun :)
arabayıda senden çok biz kullanıyoruz yıkicaz tabi görevimiz yoksa otoparkta örümcek bağlicak :D :D :D
Maşallahı var keratamın.
Perfect....:)
lastiklerde spacer olsa nokta olur. rengin maşallahı var.
spacer olmaz bu arabaya bence
spacer olayına hiç girmedik aklımda da yok acıkcası :)
Araçta 215 yanak var, çamurlukta spacer için çok çok az yer var.
Şimdi şenol duymasın araç bende iken 5 kişi düğün dönüşü her esnemede davlumbaza sürtüp duruyorduk :D
davulun sesi uzaktan hoş gelir hesabı :D :D dodikler yanıltıyor aslında çamurlukta hiç pay yok sıfır spacer takarsak 225 varmış gibi durucak bu sefer ilk esnemede çamurluk patlatıcaz hiç gerek yok
Bugün Bursa - Mudanya 'da önümden geçti tesadüfen. Maşallah gerçekten güzel ..
mortingen ştrayze araba gerçekten süper ya kazasız belasız bin kardeş allah görmeyi nasip etsin o yılanı :D
Kardeş Mod On olmuş :) Siyahada pek yakışmış König.