Maşallah kazasız belasız :)
Printable View
Maşallah kazasız belasız :)
maşallah güzel araba...
Kazasız belasız inş.
maşallah harika
maşallah fena bişey...
emek harcayınca muhakkak güzel sonuçlar alınıyor...:thumbs_up2:
Bütün güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Daha iyileri sizlerin olsun inşallah. Bilen arkadaşların dediği gibi orjinal abarth body kit olarak Türkiye sınırlarında tek olma özelliğine sahibiz. Orhan kardeşim gerçekten emek,zaman,para harcıyarak aracı bu hale getirmiş. Yabancıya gitseydi çok üzülürdüm, gitmedi artık bizde mutluyuz :)
Dipnot: Abarth bodykiti nerden temin ettin, kaça maloldu gibi soruların cevabını bana sormayın. https://forum.grandepuntotr.com/gara...-multijet.html bu konunun içinde bütün sorularınıza cevap bulabilirsiniz. :)
şık sade, kazasız belasız
dostum milyon kere yüz bin kere maşşallaaahhh alah kazadan beladan uzak tutsun
Maşallah, cidden çok güzel kusursuz ve tek olması en büyük özelliği, gönül isterdi ciğeride abarth olsaydı. :) Güle güle kazasız belasız kullanmak nasip etsin allah.
hay maşallah . nazar değmez inş. abi söylencek tek bir kelime bile bulamıyorum. güle güle kullan.
Maşallah,Güle güle kullan.
Maşallah :) Allah kaza bela vermesin :)
eşsiz benzersiz muhteşem ...
masallah abı. Sımdıye kadar gordugum en sade ve sık punto dıyebılırım. Rıca etsem onden cekılmıs bıkac fotosunu da koyabılırmısınız. On tampon guzel gbı gorunuyor ama cozemedım yandan olmus foto
Maşallah çok güzel araç,önceki sahibindende biliyodum,TRde tek galiba..bu body kit serviste 5.500 tl yazılmıştı diye hatırlıyorum sanki belki yanlışta hatırlıyo olabilirim..keşke şöyle 1000 tl ye kadar bulabilseydik :)
Araç satışı sırasında çok enterasan ve cazip teklifler gelmesine rağmen yabancıya vermedik. Şenol eski aracıma gözü gibi bakacağına inandığım malının kıymetini bilecek bir kardeşim. Güle güle kullansın.
Araç sadece bodykit ile değil modeli, donanımı, kilometresi, nokta hatasız oluşu, garanti kapsamında oluşu ilede Türkiyede nadir bulunacak araçlardan birisidir.
Arkadaşlar grande punto abarth kit temin etme olasılığımız var isteyen varsa bilginiz olsun
ön tampon 806 tl
ön tampon üst panjur 147 tl
ön tampon alt panjur 128 tl
sis far yuvası sağ 99,72 tl
sis far yuvası sol 99,72 tl
arka tampon 817,92 tl