Çok güzel olmuş ayna gibi maşallah. İşlem için ne kadar ücret ödediniz acaba?
Printable View
Çok güzel olmuş ayna gibi maşallah. İşlem için ne kadar ücret ödediniz acaba?
forumdaki en beğendiğim araçlardan biri kazasız belasız binmek nasip olsun.sormak istediğim 2 şey var yardımcı olursanız sevinirim.
1.si turuncu gündüz farlarını nerden aldınız
2.side spoiler orjinal tip diye geçen model mi gözüme biraz farklı geldi
Okan'ımmmm bu başlığı yeni görüormmm ; ) Kardeşim araç süperrr ne diiim Bana rakipsin Denizli'de ; )
öncelikle çok teşekkürler :)
1. herhangi bir aksesuarcıda bulabilirseniz diye düşünüyorum, femolinin dükkanında da mevcut ;)
2. benim spoiler bunun aynısı
Grande Punto Evo Spoiler Special « Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning
son yıkamadan sonraki güncel fotolar...
Hocam lpg ile aranız nasıl acaba? problem çıkarıyormu? performansı, tasarrufu felan? :)
sıkıntılarım var lpg ile malesef. benim lpgnin beyni obd li değil bu yüzden sık sık motor arıza ışığı yakıyordu, ayrıca regülatör dedikleri zamazingoda da problem varmış galiba, değiştirilmesi gerekiyor. Elime para geçtiğinde ilk işim komple kiti değiştirmek olucak. Sanırım tam uyumlu kitler var ama araştırmak lazım :) ama uzun yol da lpg inanılmaz ekonomik oluyor. Geçen ay, şehirler arası yolda 110km nin altına düşmeden bazende 190km hızı gördüm ve 500 kilometrelik yolda 85 lira gaz yaktım ;)
taze taze yeni fotolar geldi :) Bugün boya korumamı yaptırdım aracım inanılmaz parlıyor şu an, daha çok aşık oldum :) ayrıca abarth logolar ve cam önü nikelaj çıtalarım ile çalışmalarım devam etmekte, beğenilerinize...:busted_b:
maşallah kazasız belasız...biraz daha yere yaklaşsa daha mı güzel olurki? :)
aslında çok güzel olur ama malum yolların durumu berbat, bi de lastikler 40 yanak o yüzden biraz daha yere yakın, yolda giderken çok sıkıntı yaşıyorum :)
Maşallah ayna gibi olmuş.aracın çok güzel gerçekten :thumbup1: kazasız belasız binersin inşallah...
Maşallahh :)
kardeşim, tek tavsiyem, farlar karart beni diye bagırıyor :)
izmire gelirsem a uğramak lazım o zaman :)
maşallah çok güzel fakat ön taraf beyaz kısımlar pek açıcı olmamış şahsi fikrim...