ışıL ışıL oLsun, yoL kenarındaki insanLarın gözünü aLsın, parıLdasın biraz, görenLer woow ne göz aLıcı jant bunLar desinLer dimi ama : )
(kedi uzanamadıgı cigere mundar dermiş hesabına döndü biraz :D )
Printable View
ışıL ışıL oLsun, yoL kenarındaki insanLarın gözünü aLsın, parıLdasın biraz, görenLer woow ne göz aLıcı jant bunLar desinLer dimi ama : )
(kedi uzanamadıgı cigere mundar dermiş hesabına döndü biraz :D )
Oruç teşekkür ederim
burası forum değilmi herkes bilgisini paylaşacak bende elimden geldiği kadar paylaşıyorum
tekrar teşekkürler
oruç abi güle güle kullan araban çok canlı olmuş...
ben beğenmedim
kalbimi kırdın ama neyse biz gösteriş meraklısımıyız seninle beraber almadık mı jantları tamam öle olsun sen değilmiydin mükemmel olmuş süper oldu tamam kardeşim görüşürüz....:icon_smile_disappro
şaka şaka seninkiler bir harika olmuş şimdi başlarsın alınganlığın üstünde diye yok benimki her ne kadar seninkinden bir gömlek üstün olsada seninkilerde fena sayılmaz...:ok: :muha: :muha:
Hadi hayırlı olsun, güzel olmuş.Darısı yaptıramayanların başına:)
Hayırlı olsun kardeş.Şık duruyor 17 likler...
teşekkür ederima arkadaşım, seninki daha canlı bana kalırsa :ok:
saygı duyarım, zevk-renk olayı :muha:
@femoli
Yaw,kimseye takılamıcakmıyız burda!! :destere:
bir bakıma doğru söylüyosun mehmet :muha: bnm araba bakıldığı zaman kendini gösteriyor..ama seninki gibi parlak jantlılar "ben burdayııım" diye bağırıyor :icon_smile_wink: :icon_smile_wink: :icon_smile_wink:
amiin :ok:
Eyvallah :icon_smile_wink:
.
abi tekrardan hayırlı olsun jant lastik we yayların.. mükemmel bi bütünlük olmuş 8O
konfordan da çok şey kaybetmemişsin gerlçekten çok başarılı..
sırf ben merak ettiğim için beni çaırıp akşam waktinde arabanla gezdirdiğin için teşekkürler! senin sayende arabama yapmak istediğimin aynısına sahip olan bi arabayı görüp binmek nasip oldu :)
kazasız belasız inşallah..
Oruç, güzel olmuş yaw! Haftasonu giremedim nete doğru dürüst, şimdi yazabiliyorum ancak! O gün biraz daha bekleseydin ben de görebilecektim ama neyse artık... Bir dahaki sefere... ;)
kardeş hayırlı olsun yakıyo maşallah :)
kardeş hayırlı olsun bence araba cok güzel olmuş kazasız belasız kullan ,bende bügün serviste arabamın ön panjuru boyatıcam yanlız plakayı karemi alsam normalmi(ön plakam düştüde)fikir verirmisiniz?
bence kare tak diyecem ama sana zararı olabilir trafikte en iyisimi normal tak..
niye abi trafikte onlarca kare plaka araç var ne zararı olabilir?
super abı helel olsun bende okulu bıtırıyım beyaz puntomu ayarr modıfıye yapacam allah kaza bela vermesın
iyi günlerde, kazasız belasız kullan, şık olmuş.. ama benim ki hala daha güzel :p
teşekkürler ama..okulu bitirdikten ve modfiyeden sonra da hemen yollara atilmamani dilerim :ok:
teşekkür ederim gizem :icon_smile_tongue: beğenmene sevindim.
tabiki seninki daha güzel...
not: (gizem..sen okuma bunu)..hehe..."bayanlarla tartismamayi" coktaaan ögrenmiş biriyim :ebebe: :ebebe: :ebebe:
ben teşekkür ederim :)
(bayılıyorum yaaa burdaki beyefendilerin hepsi öğrenmesi gereken en önemli şeyi öğrenmiş)
kardes cok guzel olmus kazasız belasız hayırlı olsun
begendım valla
***u P D a T E***
--_ Arkadaşlar_--
İlk sayfadaki ikinci mesajıma yeni resimler ekledim :):):)
Bilgilerinize...
farlar baya güzel olmuş kardeş olması gereken buymuş başta
şu siyah far olayına bitiyorum zaten ben. güzel olmuş kazasız belasız kullan hayırlı olsun
hayırlı olsun Oruç
tam süper olmuş :ok:
oruç bee..
gel sana bir body-kit yapalım?
heheh...
bizi izlemeye devam ediniz :)
bu ay içinde!! ;)
oruc gp mükemmel olmuş ama su dikiz aynaların ve kapı kollarını dışını boyatsana gp nin kendi renginde harika olur
Dünya güzeli GP' ni iyi günlerde, sağlık ve mutlulukla kullan...
cidden yaa.. renginden midir nedir .Pp süper duruyo araç nazar değmesinnn
oruç gercekten dışı kadar içide cok güzel gp nin o kadar güzelki hacıbabanın önünde otostop ceken genci gp ne alırken gördüm canlı şahidiyim
YAW bu kadar övmeyin kardeşim sonra başıma çöküyor
yanına gelcem haberin olsun bişi ısmarlamadan gönder sorarım sana