hayırlı uğurlu olsun aracınız kazasız belasız hoş geldiniz bu arada bence bi yay lazım ilk başta gerisi zevkinize göre araca uygulayacağınız aksesuarlarama bence bi yay lazım jantlarınız çok güzel yay taktığınızda daha da bi gösterişli olur
Neleri eksik daha yeni aldım bu bebeği...Sizlrin değerli fikirlerini bekliyorum.Şimdiden sağ olun...
Konu talo tarafından (12/06/2009 Saat 22:53 ) değiştirilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun aracınız kazasız belasız hoş geldiniz bu arada bence bi yay lazım ilk başta gerisi zevkinize göre araca uygulayacağınız aksesuarlarama bence bi yay lazım jantlarınız çok güzel yay taktığınızda daha da bi gösterişli olur
Hayırlı olsun Talha, kazasız sürüşler,
Eksiklikleri (Bence yok) sitemize bakarak ve beğenilerin doğrultusunda giderebilirsin...
hayırlı olsun bebeinkazasız cezasız inşallah
![]()
Hayrlı ugurlu olsun öncelikle,kazasız belasız sürüşler dilerim..bnce ya spor yay alın acilen,yada ek tamponlar+marspiel taktırın)
Allah analı babalı büyütsün![]()
hayırlı olsun, kazasız belasız maşallah çok guzel gorunuyor...
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesın...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
hayırlı uğurlu olsun araban. eğerki görsele ve modifiyeye meraklıysan yaptığın herşeyden sonra mutlaka yeni bir şey yapmak için bir eksik bulursun.
Valla bebek değince bende dedim biri baba olduneyse bu bebğinde hayırlı olsun yavaş yavaş modlarsın mod sonu yok olmuştur, bitmiştir diye birşey yok
![]()
Hayırlı olsun kazasız ve cezasız sürüşler inş![]()
Hayırlı olsun Talha. Bu güzel bebeği İzmir buluşmalarında yakından görmek isteriz![]()
Hayırlı olsun kazasız belasız inş...
Yay takılır kapı kolları boyanır bodykit takılır şimdilik aklıma gelenler bunlar acele etmemek lazım zaten zamanla herşey oluyor yavaş yavaş
Görüş ve düşünceleriniz için çok teşekkür ederim bu aşk bende yeni başladı biraz acemiyim o yyüzden fikir almak istedim sizlerden.
araçta mni cooper gt jantı var aynısından düşündüm takmayı sonradan caydım.hayırlısı olsun kazasız belasız.
Kazasız belasız güle güle kullanın, kırmızı arabaya yapılacak çok şey var. Bence ne yapacaksan hepsini önce kafanda tasarla sonra o listeye göre devam et![]()
GP in mirror is faster than they appear !
güle güle kullan.
Talha, öncelikle hoşgeldin. gp'inde çok güzel güle güle kullan.
Linea Dynamic 1,4 Fire
Kazasız Belasız Talha Abi. Abi foto ekle biraz bir tane az bi de son yapılanlardan bahset ne yapmayı hedefliyon falan..
Hayırlı olsun, kazasız belasız cezasız iyi gunlerde kullanın
mini janları değilmi onlar ya ?
bu arada modifiyenin sonu yok ,başlayınca bitmiyor :s
dipsiz kuyu gibi bişey..
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
Evet cooperS jantları çok hoş olmuş
kazasız belasız kullanın
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri