-
berk ewet tolganın dediği gibi yay war o fotolarda.
şimdi şöyle söyleyim, ben önce jantları taktım daha yaylar gelmeden. konfor ilginç derecede düştü (ince we sert yanaktan dolayı) dediğin gibi. yay da takarsam nolcak bu araba dedim :D neyse yalar geldi takıldı, inan bana konforda çok az değişme oldu o lastiklerden sonra. kesinlikle yay tak, tek korkun eğer kötü yollarda çukurlara dikkatsizce giriyorsan ön takımlara zarar wermek olsun. konfordan korkma :)
-
alpere katılıyorum konfordan yana sıkıntı yok tek düşmanımız çukurlar ve belediyeler :D
-
ön takıma zarar vermekten kastın, kısa yay nedeniyle amortisörün dibe vurmasından kaynaklı zarar mıdır?
bu arada kısa helezonların da marka marka sertliklerinin (yani dolayısıyla konforlarının) değiştiğini biliyorum ama hangi marka konforlu hangisi değil, tam da bir bilgim yok.
zaten bu konuların yeri de bu başlık değil sanırım :)
-
berk ahmet(vogland) hariç herkez kendi kullandığı yaydan mennun. Ben eibachlarla konfordan yana bir sıkıntı yaşamadım. Hatta geçen gün çağrı ile sanayide baya gezdik onun aracındada 5lik eibach var benim arabadan çok daha iyi o kadar çukura rağmen amortisör hiç dibe vurmadı. Alper H&R kullanıyor oda çok mennun hatta öve öve bitiremiyor :P seçim senin başlık önemli değil bence önemli olan mesajın yerine ulaşması :D
-
:) ön takıma zarar wermekten kastım, gerçekten ön tekıma zarar wermek. sadece amortisör değil, rotlar,rotiller ws ws o kadar çok parçaya yük binio ki.. dikkatli kullanıldığı takdirde dikkatsiz we yaysız kullanılan bi gp ya göre daha iyi durumda olacağı aşikar durumun ama dediğim gibi dikkatli olmak lazım. yararı yok zararı war yayların :)
-
alpercim öle sölersen hiç yararı yokmuş gibi algılanabilir yararıda var, yol tutuş malum.
-
eheh yol tutuşu zaten taktırma sebebeimiz, (+ görüntü :D )
-
Çok sıkı makine olmuş iyi günlerde kullan (biraz geç oldu ama :) ) 1 civcivx in kırmızısı 2 seninki : ).. siyah momo corse lar kırmızı puntoya nasıl oluyor uygulayan var mı ?
-
valla forumda rock sıyah emoların ıcınde tek gecerım bunu.Allah kaza bela vermesın...
-
peki araçlarına yay takan arkadaşlar sadece yay mı takıyorsunuz yoksa komple amortisör sistemimi
-
şuana kadar amortisör takan oldumu çok emin olmamakla birlikte genelde yay takılıyor sadece
-
çok teşekkürler arkadaşlar teker teker hepinize :)
ben sadece spor yay kullandım birçoğumuz gibi. amortisörleri değiştiren oldumu forumumuzda bilmiyorum açıkçası
-
aceleye gerek yok oda olucak ;)
-
bnde yeni tjetime takıcam :robot000:
-
-
-
aracın çok çok güzel...kaza bela vermesin inş.
-
benim facebook ' u kapamıstım ben..
merak ettim simdi :D
-
Alıntı:
Auto engineeR Nickli Üyeden Alıntı
alper ben de bakamadim, arkadas listesinde ekli olmayinca bakilamiyor sanirim : )
www.facebook.com/erdiyilmaz beni ekleyiver
-
Harika harika harika ... :) Renk,jantlar,yaylar harika duruyor..