az kaldı yeni bombalarla yakında huzurunuzda olacağım :D
cem kardeşim bende seni tanıdığıma çok memnun oldum yakın zamanda yeniden görüşelim.
Printable View
Cok guzel vallah allah kazasiz kullanmayi nasip etsin murat kardes spoiler icin ben sana sonra dunecegim malum aracin taksidi geldi ;))
[QUOTE=az kaldı yeni bombalarla yakında huzurunuzda olacağım :D;754437]
Ben tahmin ediyorum ABARTHHHHHHH beklemedeyiz:)
Abi eyw değişiklik olsun istedim bnde babamda istepne mi taktın dedi dalga geçti zaten :D:D
Estağfurullah abi teşekkür ederim olduğu kadar artık :) Bir arkadaşım da balatalar fazla toz salmış sanırım dedi :)
Teşekkür ederim şimdilik iyi gibi :)
Değişik oldu ya herkez aynı tip kullanıyo maksat farklı olmak :)
[QUOTE=ahmet4646;753084]Güle güle kullan kardeşim sen beğendiysen gerisi boş...
Teşekkür ederimm
Selamlar tekrar.
Teşekkür ederim sağolun.
Bide lip taktırdım ama pek olmadı ne bilim biraz dursun çıkartırım sanırım ama vida delikleri de kalacak bi iş ettik elimize yüzümüze bulaştırdık :D :innocent:
Lipin estetik takılması çok önemli ya maharet ve ustalık istiyo sanırım resmen takabilen arkadaşlar tebrik ederim.
bnmkide böyle oldu
https://b1210.hizliresim.com/12/y/ffuqc.jpg
https://b1210.hizliresim.com/12/y/ffuqv.jpg
lip burdan fena görünmüyor tabi kesin yorum için canlı görmek lazım kardeşim, ama olmadı diyosan ya söktür daha bir ustaya taktır yada lipi değiştir derim, bu arada ne yaylancan :)
Param kalmadı ya :) yaylancam ama bakalım artık bide yay veya coilover hakkında pek bi bilgim yok ne marka iyidir ne kullanıcam fln pek bilmiyorum
Bide bnm bulunduğum yerde maliyetler hep katlanıyo ne yazık ki işçilik fln adamlar abuk subuk rakamlar söyüyor küçücük işler için.
sırf görüntü için dimi bu yay olayı yani virajlarda fln etkili mi öyle çok hızlı araba kullanan virajlara giren biri değilim ben pek anlamıyorum.
5cm daha çok basar. Fiyatlar markaya göre değişiyor.
2 gün önce Atatürk Sanayi'deki meşhur ustadaydık.Son 1 senedir Eibach yayların Çin'de üretildiğini ve alman üretimi olan H&R ı tavsiye etti.
Sent my iPad 2 using
h&r 3.5 benzinli tadında basıyor tavsiyemdir
coğu kişide bunu tavsiye edicektir
450-500 arası bi fiyatı var sanırım netten baktım şimdi biraz yüksek ya kendimi toparlayayım sonra inşallah :D