teşekküler bora
teşekküler bora
teşekkürler kardeşim![]()
yakışmış güle güle kullanın ama yanaklar 55 olmalıydı...
gri renk araçları hiç beğenmiyom be
Maşallah Serkan kazasız belasız![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
maşallah jantlar yakışmış gerçektende bir de yay takarsanız tadından yenmez![]()
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
arkadaşlar artık tesisatımızı baglayalım dedim kablolarım palioda kaldıgı için 1800 w lık kablo takımımı aldım yarın yagmur yagmazsa montaj işlemine başlıyacagım
ayrıca stopel kornamıda aldım kısmetse yarın takacagım puntonun kornası nerede bilen varmı bu arada![]()
ve son olarakda coolex 5cm yaylarımı aldım biraz konforlu olsuninşallah hafta içi takıyoruz ve ortaya daha güzel bir punto çıkarıcagımıza eminim herşey takıldıgında fotografları ve videoları paylaşırım bu arada life tuning onur kardeşime yardımlarından dolayı çok teşekkürler herseferinde çocugun başını agrıtıyoruz enaz 3 çayını içmeden alışveriş yapmıyorm
)
iyi dilekleriniz için şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar
fotoğrafları bekliyoruzKORNA için ön ızgaranın içine bakın sol tarafta görüceksin avuç büyüklüğünde salyangoz şeklinde , benim korna 5 kere değişti ordan biliyorum su alıyordu sonunda yeni tip korna yapmışlar su almıyoruz artık
serviste taktırcaksan büyük ihtimal tamponu sökerler , Bursa Birmot ta tamponu sökmeden usta kaputu açıp kornanın üstüne gelen tamponu şaseye bağlayan 2 vidayı söktü aradan gerdirerek içeri sokup yapmıştı bağllantısını , umarım anlatabilmişimdir![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
teşekkürler koray bi bakıyım belki ben takabilirim hemen inip deniycem![]()
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
farlar çok güzel olmuş hayırlı olsun
ilk 2 fotoyu gördüm aklım çıktı.
diğerlerin de dahada çıktı
harika olmus
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri