NGK - LPG/CNG bujileri
Mehmet kardeşim, bu linke bir göz atmanızı öneririm.:)
Printable View
NGK - LPG/CNG bujileri
Mehmet kardeşim, bu linke bir göz atmanızı öneririm.:)
205 45 17 ebadlı kış-kar lastiklerim karda çok iyi performans gösterdi arkadaşlar. Her ne kadar kış yarışlarında birim alana ve yere iletilen basıncın arttırılması prensibiyle dar tabanlı lastikler tercih ediliyor olsa da, günlük kullanım için tasarlanmış olan kış-kar lastiklerinin kauçuk silika miktarı nedeniyle farklı hamur niteliğine sahip olması ve kılcal oluklar içermesi, karda ve ıslak zeminde farklı bir tutunma niteliği arz etmekte. Yani, kışın yarış ve günlük kullanım şartlarında, farklı formasyon ve hamur yapısında lastiklerin kullanılması söz konusu. Orijinal ebadlı kış-kar lastiklerimden, estetikten ödün vermeksizin ve de tutunma niteliğinin tatminkar olması sonucunda, oldukça memnun kaldım, tavsiye ederim.:)
Orijinal Fıat 3 kapı GP cam rüzgarlığı siparişi verildi, Orijinal GP Abarth komple body kit için de söz kesildi arkadaşlar.:)
Orkun abi tamponlara karar verdiniz sanırım, hayırlı olsun şimdiden :)
Heyecanla takılmasını ve resimleri bekliyoruz.Abarth yok demesin kimse Tr'de 1 tane var:)
Body kit montajından sonra da, şu anki marşpiyeleri ve tamponları üzerindeki orijinal ekleriyle birlikte satışa sunacağım arkadaşlar.:)
Vallaha Orkun abi çok iyi olcak araç şahsen ben bugün gördüm ve sana pazartesi oğlen takılacağından haberim var telefonla konuşurken duydum hadi hayırlısı.
Sent my iPhone using .
HARUN KURU