Yay kesinlikle aracın atmosferini değiştirmiş yakışmış maşallah
Arkadaşlar 5 cm'lik H&R yaylarımı taktıktan sonra yol üstünde çektiğim 3-4 tane resimi paylaşmak istedim...Yorumlarınızı bekliyorum...
Konu Carizma tarafından (24/02/2012 Saat 03:35 ) değiştirilmiştir.
100 BİN TL'lik aracın hakkını veremeyende var 30 BİN'lik aracı caddenin gözdesi yapanda...!
Yay kesinlikle aracın atmosferini değiştirmiş yakışmış maşallah
Bende de var diye demiyorum Orleans'tan güzel renk yok
Tek bir tavsiyem var, jant göbeklerine birşeyler yap garip duruyor o kadar kırmızı. Acil durum stop butonu gibi...
yaylarla çok daha güzel olmuşmaşallah...
Çok güzel olmuş. Peki yay takmadan önce teker ile çamurluk arasını cetvelle ölçüp taktıktan sonra bidaha ölçtünüzmü ? Tam 5 cm düştümü yani
kıyak olmus ama hr konfordan götürmüştür
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
Evet arkadaşım yaydan önceki hali görsel olarak beni çok rahatsız ediyordu bu yüzden ölçmüştüm,çamurlukla lastik arasında 9 cm boşluk vardı,H&R yayları taktıktan sonra 5 cm'den fazla düşürdü şuan boşluk 3,2 cm tam istediğim ideal ölçüye geldi yani...Yay takacak arkadaşlara aracı düşürme açısındaN H&R'yi kesinlikle tavsiye ediyorum ama yay markaları arasında konforu en fazla düşürende H&R süspansüyon baya sertleşti ama yinede korktuğum kadar olmadı düz yollarda gayet iyi ve rahatsız edici değil,ancak engebeli ve çukurlu yollarda orjinalini aratmıyor değil...Ek olarak yol tutuşu,ve özellikle virajlarda verdiği o keyif herşeye değer...
100 BİN TL'lik aracın hakkını veremeyende var 30 BİN'lik aracı caddenin gözdesi yapanda...!
Aynen arkadaşım,yukardada belirttim zaten...Konforumdan ödün vermem diyen arkadaşlar için H&R uygun değil,ancak aracını düşürmek istiyenler için muazzam bir marka...Aracımı düşürücem diyenler H&R harici markalara para verip boşuna masraf yapmamalarını tavsiye ederim...
Konu Carizma tarafından (24/02/2012 Saat 03:38 ) değiştirilmiştir.
Harika olmus kazasiz belasiz ama denildigi gibi jant gobeklerinin degismesi lazim
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
çok yakışmış güle güle kullanın
Süper olmuş maşallah![]()
gündüz çekimleride bekliyoruz aradaki farkı daha net görelim
maşallah diyelim bu arada![]()
Maşallah..Biraz fotolar kötü,daha iyi fotolarını bekliyoruz..
daha fazla foto isterizrenk güzel yay güzel..jantlar komple siyah olsa çok daha farklı ve spor görüntü katar
jantların konig samurai serisi galiba güzel jant bende çok aradım ama tam istediğim modeli bulamadım... güzel günlerde kullan maşallah... lastik ebatların nedir![]()
Mecnun Bilseydi G.Punto Sevgisini Severmiydi Leyla Zillisini \'\' Drk^53
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri