Maşallah....Hayırlı olsun..
Printable View
Maşallah....Hayırlı olsun..
öncelikle hayırlı olsun aracınız kazasız belasız keyfle sürmeniz dileğiyle bendede var aynısı ilk görşte aşık olmamak mümkün değil :) ... öğrenmek istedigim bikaç soru var. gp fun ların hepsinde orjınal çıkşlı sticker varmı yokmu birde bendede gp fun var ama aklıma takılan bazı sorular var yardımcı olursanız sevinrim . bendeki araç (kapı kolları beyaz aynlar beyaz marşpyller var spoiler var farların içi kararık koltuklar gri çizgili ekran çok fonk yol bilgsyrlı 230 luk kadran 16' alaşım jant sis farı,on konsol carbon kaplı arka camlar siyah filmli birde ön camda siyah film var bu orjinal fabrika çıkşlımı oluyor ve stickerlar aklıma takıldı funların hepsinde varmıdır ? yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar teşekkürler
Evet saydıgınız özelliklerin hepsi FUN modellerin standart özellikleri benim araçtada aynı özellikler barınıyor fakat sticker fabrika çıkışı üzerindeydi bir çok fun modelinde göremedim ben bir arkadaşınkinde kırmızı aynanın altından gecen sticker vardı boydan boya başkada görmedim sıfır almadıgım için tam bilmiyorum fakat isteğe bağlı olmadığını düşünüyorum ( kendimde bir başka firmada sıfır araç mağaza satış danışmanlığı yaptıgımdan tahmin yürüttüm ) bildiklerim bunlar ... iyi dilekleriniz için birkez daha teşekkürler arkadaşlar ..