Selam arkadaşlar bir süredir aktif olarak forumu kullanmaya başladım, bende aracımın fotoğraflarını paylaşayım dedim;
ilk yapmaya başladığım zamanlar,
su an sarı sisleri söktüm,
ipa ile nikelajı temizleyerek kararttım sisleri farlarıda açmayı düşünüyorum, ön plakayı iptal edip arkaya app bastırdım amblemsiz panjurumuda malesef çaldılar yenisini getirtice..
arabanın kapı döşemelerini söktüm deri kaplıyorum ön kapılar bitti arka kapılar kaldı araba yatıyor şu an..
vites topuzunu kırmızı dikişli nubuk yaptım yine kırmızı dikişli deri körükte dikiyorum orjinali suni vede haşat olmuş durumda..
arabamın içi, koltukları sökük vaziyette döşeme işlerini halledicem belki koltuklarıda deri döşerim yada ön koltukları söküküp kılıflarını yıkayacam.. bu işler bittikten sonra jantlarını gunmetalle orjinal rengi arasında ne açık nede koyu olmayan bir renge boyayıp belki ön farlarınıda karartıp geri toplayacağım.. tek başıma uğraştığım için güzel resimler çekemiyorum ama araba bitince detaylı resimlerini çekerim.. ayrıca iyi kötü yorumlarınız fikirleriniz için teşekkür ederim..
tayfun yakında arabayı komple boyadım dıye konu acarsan sasırmıycam![]()
aslında arka tamponu boyama planım var =) bir 2 çiziği canımı sıkıyor...
Maşallah güzel araç,harcanan emeklerde güzel.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Maşallah kazasız belasız kullan güzel araç...![]()
Hay maşallah elinizden ne güzel işler geliyor öyle ön konsoluda kırmızı dikişli deri kaplarsanız süper olur.
kazasız belasız maasallah kardeşim
bitince süper olacak gibi![]()
ilk resim çok güzel sanki gp reklam fotosu![]()
Teşekkür ederim, arabayla uğraşmayı seviyorum =)
Teşekkürler sizede kazasız belasız sürüşler..
Teşekkürler, konsolu abarth gp gibi yapmayı düşünmedim değil ama döşemeden de gördüğünüz gibi simsiyah değil benim arabamın içi birde emotion modellerde konsol açık renk derimsi bir malzeme ile kaplı olduğu için orjinalliğini fazla boymayayım dedim..
Teşekkürler, allah hepimize kaza bela vermesin..
bir bitirebilsem =) bir ara satmaya niyetlenmiştim sonra baktım hiç satasım yok yine sökmüş arabayla uğraşıyorum =)
onu zaten öyle çekimler yapan bir arkadaşım çekmişti =)
keşeke benim de vaktim olsa da uğraşsam böle işlerle. daha elime bez alıp silemedimiçimde kaldı
![]()
Maşallah..
Çok tatlı gözüküyor Maşallah![]()
TSİ Jetta.
Güzel araç, masallah kazasiz belasiz
obsessed the red
güzel olmuş ellerine sağlık
çok güzel dostum..maşallah =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
maşallah kazasız belasız.. bitmiş halini merakla bekliyorum![]()
Ellerine Sağlık..
kapı deri döşeme olayını biraz daha detaylı resimle anlatırsan sevinirim..Özellikle resimdeki gri görünene kısmı sökerek mi yaptın? nasıl söktün yada sökmeden mi yapıştırdın?
![]()
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
vallah son halini merak etmiyor değilim...
Her TÜRK asker doğar
benimde fırsatım olmuyorki 2 günlük işi var 2 hafta oldu toplayamadım =) ama silmemekte olmaz..
gri görünen kısmı bej sütlü kahve gibi bir renk bende orjinalden kol dayadığımız kısmı arkasındaki plastik mühürleri öldürüp soydum sıfırdan kaplayıp sıcak sılıonla yapıştırdım müsait olunca detaylı resimlerini yollarım..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri