hayırlı olsun yaylar ne marka kaçlık ? sıfırmı 2.elmi ?![]()
merhaba arkadaşlar sonunda bende yayları taktım fakat beklediğim kadar düşmedi araba nese yinede fena olmadı ayrıca aynalarıda pianoblack kapladım yaylar takılırken fotoları en kısa zamanda koycam.
hayırlı olsun yaylar ne marka kaçlık ? sıfırmı 2.elmi ?![]()
foto?
TSİ Jetta.
yaylar fk 5 cm sıfır aldım fotoları koycam atamadım bilgisayara
hayırlı olsun gülegüle kullan.
teşekkür ederim.
Hayırlısı![]()
TSİ Jetta.
hayırlı olsun kaça aldınız...
Keyif BMW'Dir...
hani fotolarrr
teşekkürler 160 tl aldım fotoları koycam bilgisayara attım ama fırsatım olmadı en kısa zamanda koyucam işler yoğun olduğu için koyamadım bi türlü en kısa zamanda arkadaşlar
Basık fotoları bekliyoruz =))
öyle bende yaylandım deyip konu açmak olmaz...önce fotoları koyacaksın sonra bende yaylandım diyeceksin kaptan..saygılar
bekliyoruz
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Bende tam yay alma arefesindeydim 3,5 mu 5 cm mi alsam diye düşünürken iyi oldu bu resimleride görürsen eğer karar verebilirim. Benim araçta 195 45 16 jant var 3,5cm lik yetmez sanırım birde FK'dan memnun musun? Ben megane 2 aracıma FK 5 cm lik almıştım ama hiç memnun kalmayıp çıkartmıştım çünkü takur tukur sesler çıkartmaya başlamıştı ön takımdan
megane 2 ler sehir içi kullanımda zaten sıkıntılı araclar konfor bakımından su an 5 lik fklarla bi sıkıntı yok fk yı tavsiye ederim senin jantlarla da 5 cm iyi durur
resim ekledim şimdilik bunlar dahasıda yakında
devamı.
4. fo yay takılmadan 5.dk önceki hali ve aynalar beyaz![]()
Güle güle kullanın![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri