önleri ve arkaları birer bakla kesip amortisörleride en az %70 sertleştirdiğiniz zaman ne sürtme olucaktır nede çamurluğa değicektir
önde 5 cm spor helezon var onu kesmeyi düşündüm fakat bu seferde çamurluk lastiğin üzerine oturcaktı
arkayı basmamamın sebebi palio ve albelarda bi hastalık var bu aracların fabrikadan çıkışında ön yüksek arka basık çıkıyor bu haline arkayada 5 cm spor helezon koyarsam lakin dediğim gibi arka basık ön ise yüksek kalacak
önleri ve arkaları birer bakla kesip amortisörleride en az %70 sertleştirdiğiniz zaman ne sürtme olucaktır nede çamurluğa değicektir
gülü seven dikenine katlanır yapıcak birşey yok he bulursanız bizide bilgilendirin![]()
gülü sevmesine sevdik ama dikenine katlanmamak için farklı çözümler arıyoruz bir çözüm yolu bulursam eğer sizlerlede paylaşırım =))
hadi bakalım iyi haberler bekliyoruz
Gördüğüm en güzel 3.Albea
TSİ Jetta.
bu albeanın bakımlarını kim yapıyoooo
makina güzel mk3 yayları benzinli yayı alsan daha da güzel olcaktı ama![]()
Emeğine sağlık kardeşim Allah kaza bela vermesin...
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
angel far şart...
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
[QUOTE=triumph;613904]angeli şiddetle kınıyor ve aracıma yaklaştırmıyorum[/QUOTE
araç sizin tercih sizin.Ama Unutmayın ki yorumlar-da bizim![]()
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
olabileceğinin en iyisini yapmışsın süper olmuş emeğine sağlık harbiden çok fiyakalı olmuş.. çok beğendim... allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin...
valla albeaları sevmezdim hiç ama kardeşim zevkliymiş çok güzel bi albea çıkarmış allah ağız tadıyla kazasız belasız binmeyi nasıp etsin kardeşim araç on numara
iyi dilekleriniz için saolun arkadaşlar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri