teşekkür ederim saolasın :)
Printable View
Eraycım kazasız belasız kullan inşallah gerçekten güzel araç..
üstten 4. fotoğraf dehşet gerçekten.Allah kaza bela vermesin.
bi kaç kare daha :)
ön konsola ekran nasıl sığdı yahu ? nasıl yaptın onu ?
valla yaptık oldu kamuran :)
Bu ekran sabitmi yoksa teybin içinden çıkanlardanmı ? Ayrıca nerde yaptırdın ve ses sistemin ne kadar mal oldu ? amfi yok galiba ?
sabit. 2 adet amfi var
peki ekran sabitmi yoksa teybin içinden çıkanlardanmı ?
üstte yazdım onuda kardeşim. sabit
Anladım iyimiş aracım benzini çok yakmasa bende çok şey yapcamda benzinden yapamıyom bunları para kalmıyo bunlara :( Dizel olsa her ay bişey yapardım
onu baştan düşüncektin dizel alıcaktın :)
Hata yaptık işte aynı kasa tek kapı kırmızı dizel alcaktım paşa paşa turlucaktım :(
Jant, lastiklere bayıldım. Mükemmel :)
yeni fotolar aklıllara zarar :D
eray kardeş kazasız belasız kullan...
huhh bu ne böyle maşallah canavar gibi
yakışıklı araç maşallah eray
led light güzel olmuş güle güle kullan .siyahta yakışmış.:komşu:)
vay vay vay. eray kardeşim ne yaptın sen yahu. görüştüğümüzde bu ses sistemi varmıydı. boyayada işlem yaptırmışsın gibi geldi bana. kazasız belasız cezasız maşallah :thumbup1:
fotoşop varmı bilmiyorum ama pioneerlerin vidalarındaki ve punto yazısındaki yıldız şeklindeki o ışık parlamaları istesen ancak bu kadar olur. bir ara pandizotla ilgili görüşmemiz lazım bu arada :)
araç gümbür gümbür, maşallah Eray, her detay emek kokuyor..
maşallah kardeşim süper aracın.birşey sorucam ekranlı teybin markası modeli ne ve cıkıp içeri girmelimi acil bilgi istiyorum senden...
yeni yeniden abi makinanın en son halinin resimlerini koy bi carbonlu led stoplu ;)
koyucam ım parça parça olsun istemiyorum bi aklımdakilerin hepsini yapayımda :) canlı görülcek zaten araç :)
bey merhaba benımde 2006 grande puntom var 6 sanayıde egzoz dunyasnın yanında dukkanımız var yerınız tam olarak nerde acaba arabam motordan ses yapıyor debrıjaj balatası bıttı galıba bıde yarın bı ugrayım sıze
helal olsun usta çok sağlam olsun allah kaza bela vermeden sürmeyi nasip etsin darısı benim evo'ma inş ;)
kafalıklar bomba,araç bomba :)
bu canavara benim elimin deymesi lazım eksikleri var gibi:D