süperrr:)
Printable View
süperrr:)
tuttum bunu. maşallah kazasız belasız :)
maşallah jantlar çok yakışmış ama arka taraf yüksekte kalmış.. arabanın net bir resmini görseydik hiç fena olmazdı allah kaza bela vermesin
Seninkiler jant ise bizimkiler ne kardeşim :) Çok başarılı gerçekten zevkine emeğine sağlık kazasız sürüşler...
maşallah nazar değmesin benim uzun zamandır hem puntodan önceki aracım civic'e hem de puntoma arayıp da bulamadığım jantları takmışsınız süper olmuş sizin jantlar hijoin mi yoksa ava mı?
kazasız belasız iyi basılmış..bence bu kadarı kafi;) yeni araba yazık olur
Güzeeeeeeeeellll... Keyifli sürüşler ben kıyamam valla bu kadar oynatmaya aracımla :)
süperrrr bayıldım jant lastikler tam olarak marka ve ebat alabilirmiyiz...
gündüz farlarini turuncu ampul mu taktın? nerden temin ettin?
sis farlarını nasıl sarı yaptınız? Folyo mu? Kapak mı? Kapaksa nereden temin edebiliriz?
hocam olmadı parasını fazlasıyla göndereyim neyse bana bi kargo çıkartıver o gündüz farlarından müsait oldugun sanayiye gittigin zaman..
çift duylu ampul olarak geçiyor sanırım. Bu şekilde aratırsanız yada direk kendi gündüz farınızı sökün muadil olarak aksesuarcılara parçacılara gidin gösterin muhtemelen bulunur. Bende yakın zamanda değiştireyim bare biraz JDM kafası olucak ama hoş durucak :) Bir de şu sis farını açıklasan dostum.
Sis farına sarı folyo çektirmiş bence :)
arkadaşlar sis farları boya kaliteli bi cam boyasıyla boyadım çok güzel oldu :) turuncu ampullerde honda cıvıclerin sinyal ampulleriyle aynı ben ümraniye sanayiden arkdaşıma aldırdım zor bulunuyo toshiba marka bendekiler....