Hayırlı olsun gayet güzel olmuş güle güle kullanın.. COİLOVER ler nekadara mal oldu birde mid takımlarını takınca ses farkı oldumu düşüş veya artış bilgi verirseniz sevinirim.
Printable View
Hayırlı olsun gayet güzel olmuş güle güle kullanın.. COİLOVER ler nekadara mal oldu birde mid takımlarını takınca ses farkı oldumu düşüş veya artış bilgi verirseniz sevinirim.
Dip yapsana fenaolur :)
Pro makinende var foto çekimlerinde dip yaparsın maşallah :D
süper olmş coiller..daha detaylı fotolar bekliorz:D
bekliyoruz..pro makineyle cok fena olck:)
dikkat basık araç :D
spor yaylı gıbı durmuş , lastık boslugunu kapatsanız daha bı guzel durur. far karartma olayınıda gordum bence farları acmayın. dısından sıyah transparan cekın orjınal bozulmasın.
bız bozduk tekrar orjınale donduk :)
saygılar.
vaay hoş araç yanlız 3 numara film şart :D bu arada adres verirsen gelip aracı çalmayı planlıyorum bir ben gezemedim boyle pırıl pırıl araçla neşe içinde kullan :D
hava açınca arabayı yıkar yıkamaz fotoyu çektim... aceleye geldi idare edin... pro çekimler yakında gelecek... aynlar kaplandı günceli :)
https://img189.imageshack.us/img189/3111/foto332e.jpg
maşallah çok güzel araba aynalarda çok güzel
Maşallah kazasız belasız kullanın gerçekten güzel duruyor :) Coiller hakkında biraz daha bilgi verebilirmisiniz ?
teşekkür ederim... takas yoluyla murat gökdepe abimden aldım... sertlik ve yükseklik ayarı varmış... bana göre tam kararında şuan... virajlara frene basmadan girebilmenin verdiği haz inanılmaz :) taşlı yollarda biraz önden zıplıyor o kadar başka konforda kayıp yok...
maşallah kazasız belasız coiller olayı bitirmiş ;) kazasız belasız :)