maşallah çok güzel olmuş..
Printable View
maşallah çok güzel olmuş..
verde bi tur atalım :D fena bir araç siyah olması yeterli zaten :D
Maşşallah Kazasız Belasız İnşallah.....
maşallah kazasız belasız kullanın ınsallah
aracta bazı değişiklikler yapılcı yaylar ve arka ek sokuldu on ek araca birleştirildi tjet cantları satıldı ve arac farklı bi renk olan mavi ye kaplandı suan az bi işi kaldı cant ve yay suan tek dusuncem bu aracı dibine kadar yere basmak ama nasıl ?? ne yay koyduysam bu aracım düşmedi napcaz bilmiom fikir verirseniz iyi olur 10 12 cm basmak bna yeter ama coıl yapmam fikir ve görüşlerinizi bekliorum....
Mavi renk mükemmel olmuş bence çok farklı olmuş :) bence 5 lik h&r denicen benzinlisinden :)
Doruk araç çok güzel olmuş güle güle kullan...:)
tskkur 5 cm yetmez bna ama hem o kadar para verdikten sonra coıl yaparım yayları basmak 200 tl sokme takma daıl amortisorleri kesmek 120 tl toplamda 320 tl ama bna skntı cıkarmaması lazım lastıklerın surtmesı sekme vs de cok olsn istemiorum kararsısız kaldın ne yapcagıma
renge bayıldım, kazasız-belasız kullan Doruk.
allah kaza bela vermesi güle güle kullan siyah halindeki jant markasi neydi 17" miydi bide
tjet cantları vardı orjinal tskkur ederim yorumlar için
ohaaa ne ara bu hale geldi bu araba :) doruk çok güzel olmuş eline sağlık çok beğendim.. aslında okuldaki passat gibi yapsaydın da fena olmazdı sonra yan çekerdin kaldırımlara :D
yine yanına cekerim fb gibi sarı laci güzel bi kombinasyon olur bi anda esti yaptım bakmıodum bile arabaya her yeri vuruk kırık içindeydi topladım hmn güzel oldu ya baya gece cok tatlı oluo ozellikle az bi işi kaldı o zmn süper olcak... efsaneler olmez sekil değiştirir
valla ozaman coil gözüküyo senin beklentin 5 likten yüksekse ...
senin suratınaa nolmuşşşşş :D cok güzel olmuş. jantlarıda takaydın :)
Vaaay Rengee ßak Rengeee :)
Etkileyici ;)
araba resmen şekil değiştirmiş ama sanki eski hali daha iyiydi
Öndeki ek dışında herşey süper olmuş. :) Logo iptalide yapılırsa tadından yenmez :D
Öncekide güzeldi buda süper vogland yaylara bak istersen 9cm kadar düşürüyo bildiğim kadar şu farlardan nerde bulabiliriz çok tatlı gözüküyorlar