kusura bakma insan onca emek ve para harcayıp olumsuz eleştiri duyunca kötü oluyo,benimde başıma gelmişti ordan biliyorumspoyler,marşbiye ve arka tampon çok güzel olmuş,ama ön için arkadaşların eleştirilerine katılıyorum,aslında ön de çok güzel sadece en altdaki kısım bi tuhaf duruyor,resimde orayı elinle kapatıp bi bakarsan ön tamponda muhteşem aslında.güle güle kullan
![]()
İNSAN YAŞADIKÇA DEĞİL,YAŞAMADIKÇA YAŞLANIR..
sanki jantlar ve lastikler ufak geliyormuş gibi biraz alçaltman lazım arabayı havada gidiyor sanki onun dışında güzel kazasız belasız sürüşler
Kazadan sonra daha farklı bi tampon seçtim bende bu sefer kimsenin beğenmediği o alt kısım yokdaha sade altı artık
boyanması kaldı bi tek ... bu arada resimlerde korsan gibi çıkmış bi far siyah birisi krom
sonunda yaylarıda aldım tampon bittikten sonra bebek yüz yaylancak artık
![]()
öndeki en alt karlık olmasa bence harika ama yinede keyif senin zevk senin hayırlısı olsun kardeşim kazasız belasız...
way way waaaydostum çok güzel oluo. maşallah diyelim. en kısa zmanda bitmiş fotolarını da bekliors. şimdiden hayrlı olsn
umut inan bu hali daha çok yakışıcak gp ye,çok guzel bi araç olucak sanırım çıkınca,güle güle kullan,allah kaza bela vermesin...
her ne kadar tamponun alt kısmı arabanın çizgilerinin dışına taşmış olasada bu hali önceki halinden daha güzel olmuş, güle güle kullan.
Arka tamponda güzel olmuş, yanlız benim aklım ön tamponda kaldı diğerlerini tamamlasamda uygun bir ön tampon bulamadım bu tampon üzerinde ufak bir değişiklik yapılmak kaydıyla tam istediğim gibi, en altta dışa taşan kısmıyla biraz oynamak kaydıyla ist.dan alma imkanımız olurmu?
Mercekli farlarda takıldıçok beğendim gerçekten yakından bi başka duruyo valla arkadaşlar
görüntü olarak şiddetle tavsiye ederim ama işlevi konusunda henüz bi fikrim yok
![]()
maşallah diorm. çok güzel olmş. son halini de bekliors![]()
umut,sırf far takılması için mi sokuldu o tampon???
25 günlük ayrılıktan sonra arabama kavuştum sonunda arkadaşlar, buda son hali en kısa zamanda yaylarıda taktırdım mı bi süre dokunmayacağım artık
![]()
ii olmuş hoş olmuş da biraz tozlu sanki...![]()
hayırlı olsun guzel olmus xD gorenler bu arabanın markası ne die sorarlar xD
umut arac çok çok tatlı durmuş kardeşim,ayrıca yaysız hali bile pek goz yormuyor...
bu arada fotografları nerde çektin,bi yerden çok tanıdık geliyo ama ???
ön tampon biraz alçak olduğu için önden çok yüksek durmuyo hatta böyle bile altını sürttüğüm oluyoyayla nasıl sürcem onu bile bilmiyorum
fotolarda eryamandan
![]()
tek merk ettgm egzozdan nasil ses cikmasi...cok gsl allah kaza bela wermesn herseyle cok gsl olms
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri