hey maşallah gayet güzel olmuş
kazasız belasız
Printable View
hey maşallah gayet güzel olmuş
kazasız belasız
Beyaz Punto'nun zaten hastasıyım ama senin ki adamı iyice hasta ediyor.Ellerine sağlık.Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin.Kocaman bir nazarlık tak,nazar değmesin.
arka kısım hakikaten etkileyici... maşallahı var gördüğüm en güzel puntolardan biri...
araba muhteşem maşallah.şöyle bi düşüncem var.spoiler siyahların arasında kaybolmuş sanki,beyaz yapsan baya hava katar gibi....
Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için Allah herkese daha iyilerini nasip eder İşallah.
çok beyendim gerçekten emeğine sağlık kazasız belasız....
Muhteşem :) emeğinize sağlık
Çok iddialı kazasız belasız inşallah.
abim çok emek harcadın çok uğraştın çorbada tuzum olduysa ne mutlu bana =) allah nazardan saklasın..maşallah..
Kardesim corbada tuz degil yag baharat oldun orjinal abarth anahtarin yay ve daha bircok konudaki yardimkarini unutmus degilim sadece aracin icine hic el atmadigimdan ve resim cekmedigimden dolayi sana ve direksiyon armasi icin peterpan a tesekkur etmekte gec kaldim kusura bakmayin simdi anahtarin resimlerinide ekliyorum.Forumda bilgisini paylasan ve emeklerini esirgemeyen yorumda bulunan tum arkadaslarada tesekkur ederim.Allah isallah daha iyilerini sizlere nasip eder.
bu puntomu şimdi?uzay mekii gibi olmuş :D süper süper ;)
Başarılı... emek harcanmış kazasız belasız kullanın
Tam genç işi olmuş kazasız belasız kullanın...
araç 10 numara arkadasım kazasız belasız...masallah..
çok emek harcanmış belli iyi günlerde kullanın nazar değmesin :)
maaşallah allah kaza bela vermesin çok iyi olmuş
allah kaza bela vermesin araç hem asi hem güzel