Tam bir canavar maşallah.Bu jantlarla çekişi nasıl aracın?
sonunda kırmızı boğam istediğim kıvama geldi![]()
Tam bir canavar maşallah.Bu jantlarla çekişi nasıl aracın?
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Gayet başarılı... Maaşallah aracın çok güzel gözüküyor... Kazasız belasız inşallah... Trakya grubunuda boşlamıyalım...![]()
Masallah... cok guzel... allah nazardan saklasin...
Aynalarda kirmizi olsa daha guzel olur sanki...
herkese teşekkürler arkadaşlar ewet boslamayın trakya grubunuvalla bu jantlar çok ağır tek elle kalkmıyo ustalar kaldırırken baya söyleniyo ama zaten gitmiyo performans yok bence 1.4 8v oldugu için o yüzden dedim bare görüntü olsun
![]()
aynaları hella flush kaplamayı planlıyorum ancak yinede kararsızım çünkü kırmızı puntolarda herkes kırmızı ayna yapıyo biraz değişik olsun istiyorum kısmet....
işte şimdi tam bir bela dediğimiz kıvama gelmiş![]()
hella candır![]()
TSİ Jetta.
redbull araban basık olabilir ama benim gibi yürüyemezsin))
yürürüz yürürüz![]()
fire yürüyormu helaall![]()
![]()
(şaka yanlış yorumlamayın)
TSİ Jetta.
cemre gözlerim doldu be kardeşim![]()
yakışmış hemşerim.
yollarda göremiyorum ben seni edirnede
![]()
Maşallah kazasız belasız![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
eyvallah raşitim benim senin desteklerin olmasa yarısı olmazdıteşekkürler yorumlar için
hakan abi öğrenci olduğumuza fazla gezemiyoruz okullar acılınca görürsün ama cok geziyoruz o zmn
![]()
maşallah cemre güzel olmuş hani sen yay felan almıştın takmamışsın.
araba hersey oturmus yalnız yay+kapı kolu ayna boyası sart Allah kaza bela vermesın kardeşim.
Masallah yurumesede gosteriyor , gule gule kullan![]()
maşallah 2side çok güzel görünüyor![]()
Cemre maşallah aracın cok güzel . Jant tercihi cok başarılı ve üstteki vinly kaplama sky dome gbi olmuşnazarlardan ırak
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri