teşekkürler arkadaşlar umarım mert düşer bakalım aradan geçsin biraz zaman tekrar koyucam fotoları
Printable View
teşekkürler arkadaşlar umarım mert düşer bakalım aradan geçsin biraz zaman tekrar koyucam fotoları
hayırlı olsun güzel olmuş kazasız belasız inş. :) edirnede bikere gördüm galiba fakültenin orda cemre egzoz iyi ötüyodu :D :D
Cemre kardeşim Egsozun sesi nasıl ? Verimli bir ses alabildinmi ? Bir ses videosu eklermisin ? bende egsoz düşünüyorum ama korkuyorum ötmez diye :) Egsoz videosunu bekliyorum en yakın zamanda.
abi valla bende son susturucu remus hard line serisi headers ta var su an ses gayet basarılı yani hiç 1.4 8v arabadan çıkan ses değil bakan bir daha bakıyo ama sadece remus varkende iidi ses video en kısa zamanda eklicem saolun yorumlşar için
ıkısıde harıkaa olmus
arkadaşlar ben aracın jantlarını boyatıcam bu konuda fikir verecek olan olursa çok teşekkür ederim metalik boyatmayı planlıyorum siz ne dersiniz
Cemre metalik olarak beyaz düşün kırmızı beyaz yakışıyor fakat boyatıcağın yerin işçiliği çok iyi olmalı yarın öbür gün boya atması yaşama.
bende beyaz dusunuyodum mert ama bu jantlara beyaz gitmez gibi geldi bana ya bir de araba da beyaz olan en ufak bir yer yok :s
ewet bunu dusunucem mert :D