Çok süper olmuş beeeee.....Kazasız belasız kullanırsın inş......
Printable View
Çok süper olmuş beeeee.....Kazasız belasız kullanırsın inş......
Aracın Maşallahı var,eline sağlık çok güzel olmuş.Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.Birde nazarlık tak ne olur ne olmaz.
süper araç :sevgi::sevgi:
Arkadaşlar araç satılıktır bilginize. 2006 model 112.000 de kaza boya değişen yok.. 1.3 90lık Dizel emotion. sahibinden linki koyucam ama daha onaylanmamış
maşallah harika görünüyor
Abisi araç baya kıyak duruyor virajlarda durum nasıl, kaçla dönüyorsun .Yol durumuna göre .
tam bir canavar
süper olmuş elline sağlık allah kaza bele vermesin kardeşim=)))
Arkadaşlar araç benim değildir yanlış anlaşılma olmasın bende skydome yok :)
maaşallah allah kaza bela vermesin :))
Evet pazar öglen sefaköyde karşılaştık 34 DPJ 35'ile mini bi korna şov yaptık karşılıklı ters istikamete gidiyoduk ama araç maşallah yanıyoo yanıyoo :)
aynen kardeşim maşallah senin araçta çok ii duruyor allah kaza bela vermesin sonradan senin istikametine döndüm ama park halinde duruyodu cihaz orda iş yerimiz var önünde durmuştum öyle bi inceledim playboy olayı hoşuma gitti ;))
Allah Rızası için şu Mümin abinin nickini değiştirin yahu :D :D
kardeşim bazı şeylere saygı duymayı öğrenmen gerekiyo sen punto kullanıyosun die bu kadar diğer araçları yadırgama araç sahibinden güzel dir konunun apachilikle alakası yoq ;) senin zamanınla bizim zamanımız bir olmuyo malesef bizim o araçlarla yürüdümüz senelerde sen sanırım arabayla pek içli dışlı olmuyodun ve şimdi kalkıp apachilik die benzetmen hoş olmuyo her şey zmanında güzeldir ....