:oha: abi o hızı city mode da mı yaptın banamı öle gelio aman diim!!! :poke:
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
biraz alçalmış mı ne :alala:
![]()
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
alçaktan uçuyor![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Hayirli olsun..Yaylana yaylana yollara devam![]()
Konu Mboyaci tarafından (14/04/2007 Saat 23:24 ) değiştirilmiştir.
hayırlı olsun yay mı taktırdın abı ne marka ?
abi konfor azaldı mı ne kadar azaldı ? arastırma yaptın mı bende dusunuyorum en az konfor kaybı hangısındeyse onu alcam kısmetse ..
daha çok fazla yol yapamadım net bir şey diyemem.
ancak otobandaki hafif yol çukurlarında zıplama oluyor. pek rahatsız edici değil. bunun dışında forumda yay taktıran diğer arkadaşların da yazdığı gibi araçtan gelen sesler azaldı , daha tok bir hale geldi. yol tutuş güzel oldu , yayı maslaktan aldım taktırıp yola çıkıp şile-gebze yaptım. şile yolundaki virajlara eskisinden çok daha hızlı bir şekilde girip çıkmak artık mümkün![]()
evet vıraj konusunda cok ıyı bısı bu yay savrulmayı en aza indirgiyo ..
çok güzel haa!! yakıo vala...lastik konusuında şöle söliim bnmkiler bridgeston b200 mü ne sol ön balon yaptı taa fabrikadan getirttiler bayilerde satılmıyormuş habriniz olsn bncede pirelli yada dunlop olmalı
kazasız belasız kullan! hyrlı olsunn..
ömür biter yol bitmez demişler
eski arabamda takintim vardi , 55555 den baslayip 99999 a kadar tüm esit rakamlari cekmistimgp de ihmal ettim baslari ama ilerisi devam edecek
![]()
[/IMG]
[/IMG]Ben şimdiden başlayayım dedim
![]()
Konu krsd tarafından (09/05/2007 Saat 23:12 ) değiştirilmiştir. Sebep: resim ekleme
aman abı ben nasıl yapayım 200 ben daha 100 yapamam korkarım yasım ufak o yuzden ama babam yaptı sahıdım ama 175 km/h olsun allah kaza bela vermesın kımseye
hüseyin abi büyük ihtimal seninkinin renginden alacağım![]()
bugün abicim arkadaşla çıktık dersanedende siyah 206 var aklım varsa siyah alma diyo benim gibi manyak yıkıyorum 1 saat sonra toz içinde oluyomuş yaa ben ugraşamam sorunlu adamım![]()
Bugün puntomun doğum günü. gerçi ruhsat tarihi 1-2 gün daha eski ama 17 haziran 2006 da bayiden teslim alıp yollara vurmuştum kendisini![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri