Güle güle kullanın.
mrb arkadaşlar bu akşam 18.00 da puntomu teslim aldım.ancak canım çok sıkıldı ön sol çamurluğunda taş izi vardı.Sıfır aracımın tadını çıkaramadım.serviste rutuş yaptılar.ama sonuçta sıfır göze kötü görünüyor.hevesim kactı.aracı teslim aldım.sizce ne yapmalıydım.bana yardımm edermisiniz moralim bozuldu
Güle güle kullanın.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Cansıkıcı bir durum ama bence kafaya takmayın unutun gitsin ve aracın keyfini sürün güle güle kullanın
teşekkür ederim arkadaşlar.biraz titizim çok kafama taktım.hayırlısı böyleymiş.tekrar sağolun.
taş izinden bişey olmaz nazar boncuğu takmaya kafaya geçenlerde öküzün biri arabama çarpıp kaçmış arka çamurluğun yarısı boyandı bende üzüldüm ama unuttum gitti sende unut gitsin arabanın tadını çıkart tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın...
geçmiş olsun kardeş allah beterinden saklasın.içimi rahtlattınız sağolun.
Hayırlı olsun.. Canınızı sıkmayın oda nazarlığınız olsun.
BY Turbo SPORT 150 HP
hayırlı olsun arkadaşım, ama bu kadar detaycı olursan geceleri uyuyamazsın![]()
hayırlı olsun eskiden bende boyle sakınırdım ama illaki sakınan göze çöp dahada batıyo![]()
hayırlı olsun... güle güle kullan.... çok fazla canını sıkma... bayiden boya koruma isteseydin...
Hayırlı olsun güle güle kullan
MErhabalar, Aracınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermeden kullanmak nasip eder inşallah. Bundan önceki araçlarımda Polo almıştım 50 KM'de ön arka kapıyı kazımışlar. bundan bi önceki puntoma 60 KM'de arkadan çarptılar ve araç bir çok problemden dolayı servisten çıakmadı. şimdiki aracım ise daha 20 KM.'de manyağın biri park ederken ön plakalığıma dokundu. bence hiç aldırış etme o taş izi aracın nazarlığı olsun.
Hayırlı olsun aracınız kazasız belasız kullnanın![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
Üzülme dostum bizimkisi 5 aylık pek çok yeri çizildi kendi hatamızdan dolayı fazla titiz olunca çok göze batar her şey iyi sürüşler keyfini çıkar aracının........
arkadaşlar haklısınız galiba ben sakındıkça arabama birşeyler oluyor.daha aracı alalı 10 gün oldu.çanakkaleye tatile gittim yollar süprizlerle dolu senmisin taş izini kafaya takan yolda dolu gibi taş yagdı ön tamponda ve arka jantta bariz kesikler ve taş izleri oluştu.keşke 2.el araçmı alsaydım sıfır bana gelmedi.ben kafaya taktıkça olanlar oluyor.kıyamıyorum gelin gibi bembeyazdı.siyah benekler göze batıyor.ALLAH hepimizi kazadan beladan kousun.boya korumada yaptırdım ama nafile.olacağın önüne geçilmiyor.
neticede bu bir ticari mal taşınırken nakliye esnasında ufak tefek şeyler olur daha büyük bir hasarı olupda gizleyebilirlerdi de...bence kafana takma.ben bordo döşeme talep ettim 30 gün bekledim gri iç döşeme geldi teslim aldım..böylede çok güzel.aracınız çok güzel güle güle kullanın
bende sizin gibiydim ama zamanla alıştım yapacak bir şey yok sakınan göze çöp batar derler
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
nazar boncugu olsun bu kdar kafaya takmayın allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
benim hiç sıfır aracım olmadı, herhalde benimde sıfır aracım olsa saçlarımı dökerdim, genelde 2.el araç aldığım için içim rahat, çokta takmıyorum, allah beterinden saklasın, tabiki korumak için elimizden geleni yapacağız ancak olacağın önünede geçemiyoruz. nazarlık onlar nazarlık
güle güle kullanın.
Punto Evo 1.4 Dynamic S&S Dualogic
FG Monster 4x4 1/6 Off-Road
Revo 3.3 4X4 1/8 Off-Road
Sagolun arkadaşlar İnşallah daha kötüsü olmaz.Hepimize kazasız belasız yolculuklar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri