mmaaşşaallaahh.....
Printable View
mmaaşşaallaahh.....
Çingene pazarlıgı deyince bende 19 bine fln aldınız sandım vay bee bize yapmadıgını size yapmış diyecektim ki 250 tl'yi duyunca rahatladım :D
Gözüm kalmıştı araçta beyaz renk şartım vardı ama başka bi Beyaz melek nasip oldu işte ;) Tekrardan Hayırlı olsun :)
Valla çocuk Nuh dedi peygamber demedi :) 50 milyonun hesabını yaptık orada.. Hayatımın pazarlığı oldu :D Kısmet banaymış artık :)
Araç çok güzel maşallah. Bence birde EVO arka stopları güzel gider bu araca.
Araç gerçekten çok hoş :) Bizim araçlarımız neden bu kadar güzel olmuyor ? Bizim neden Skydome miz yok ? :)
:)))) Punto'lar çok güzel dizayn edilmiş araçlar neticede bir GIUGIARO dizaynı. Bugüne kadar özel olarak uğraşılmamışsa kötü görünen bir punto görmedim :) Dolayısı ile hepimizin araçları gayet güzel, beğenileriniz ve eleştirileriniz için teşekkür ederim.
aracı tam olarak kaça aldınız rica etsem söylermisiniz?
arabayı yakından görmüş biri olarak güzel ama rötüş dokunuşlara ihtiyacı olduğunu daha öncede söylemiştim..kazasız belasız
Ne tür rötuş dokunuşlar ? :)
süper maşallah,
güle güle ve kazasız-belasız kullan
Desenize en iyi pazarlığı ben yapmışım :D ama yine de kısmet sanaymış hocam,tekrar hayırlı olsun MAŞALLAH diyelim :)
Olumlu ve olumsuz eleştiriler için teşekkürler..
Maşallah çok güzel araç, kazasız belasız binmen dileğiyle...
maşallah kazasız belasız
aracın güzel ama abartılı arkadaşın dediği gibipembe ne alaka ama bir tek güzel bir jant yaparsan çok tatlıolur .
Belki biraz ağır olucak ama bu forum çok güzel beyazlar gördü onları gördükten sonra bu araca üzerindekiler ile güzel demek çok uygun olmaz diye düşünüyorum.
Orjinal Marşpiyel, spoiler, skydome olması avantaj
Jant değişimi şart,
Ses sistemi renk değişimi şart,
Kaput üstü aksesuarın sökülmesi şart
Stopların orjinali ile değiştirilmesi veya abarth olanlarla değiştirilmesi
Gene farların orjinale veya abarth olanlara döndürülmesi
Logoların orjinal abarth logoları ile değiştirilmesi.
Filmlerin sökülmesi gibi devam eder...
Mağşallah araç güzel olmuş emeğinize sağlık kazasız belasız günler olsun...