o eğimi vericek insan yok abi burada :D
Printable View
kazasız belasız bulut ..
maşallah kardeşim güzelleşti iyice :)
Eyvallah şenolum, elimizden geldigince toparliyoruz bakalim :)
Maşallah hard red olmuş :)
Kanka bi koyu film cektirsen stoplarin turuncu sinyale
Tamamdir :) abarth parca gelmiyor artik tr ye cunku :(
Bu arada nevzat abi yapti dimi egzozu? Ses dedigim gibi az dimi
bende bundan önceki aracım 106 gtı da otto carbon eksoz kullanmıstım gercekten harıka bir sesi vardı. hele biraz kullandıktan sonra ses toklasıyo dahada harıka oluyo 10 numara eksoz güzel ve dogru seçim :)
Konuyu hiç etmiyelim, pm attım.
:play_bal:
araç fena :)
Maşallah.
Maşallah :) çok güzel araç yahu :) şu egzosun bir sesini dinleyelim yok mudur video?
maşallah ilk resim çok fena :)
Kaan sagol :) egsozta tahmin ettigin gibi fazla bir ses yok. Orta susturucuyu sökmedim. Sökersem yer gök inler :) polisle ugrasmak istemiyorum. Suan sadece son susturucu degistigi icin, araba 3000 devirden sonra tok bir sekilde ve az bir ses ile egzos pat pat ediyo okadar :)) ama tam istedigim ton da ses
Yine bombasın abi :Ç
Kanka nazar boncugu sart :) masallar jsjet :)
Maşallah hepsine :) Her pazar topanıyorsanız bende katılmak isterim T-jetim yok ama :D Multi-jet kabul edersiniz heralde :D
Bulutcum hani videolar nerde :)
bu bulusma ne zaman oldu acep :) haberimiz yokda :) ayagınıza sağlık hepinizin :)
Tabiki multijet vs. Ayrimi yapmiyoruz ama forumda gün belirleyip toplanmak zaman aliyor. Bizde zaten 1-2 saatligine laflamak icin toplaniyoruz. Yani fazla ugrastirmayan bir bulusma oldugu icin herkese ulasmak o an mumkun olmuyo. :)
Abicim ayberk halledicek farkli bir konu acicak
Bütün foto videoları alıp ben yeni bi konu açıcam :)
malumunuz; huylu huyundan vazgeçmez :friendship:
maşallahı eksik etmeyin dostlarım :)
Maşallah forumun en güzel kırmızısı...:wink:
Pehhh buda basıkmı :D
Maşallah abi,kazasız belasız.
dostum sen sürekli ankamall'e geliyor musun ? eminim bu aracı 5-6 defa gördüm otoparkta :D
Masallah kazasiz belasiz
maşallah abi önü az birşey daha bassanmı diyorum :D
Sagol kadir :) senin kirmizida cok can yakiyo masallah ;)
Bizimki dogustan basik :D
Evet o benim :)
Mertim, Yapmaaa girme kanıma :D zaten karter koruma yere 2 parmak heryere sürtüyoruz :) bide malum arada gaza bastigimiz icin fazlasi sıkıntı ;)
Hocam alet fena duruyor maşallah 5cm yay mı var yoksa coil mi?
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi