Aynen öyle :)
Printable View
ivedik organize sanayinin ordan otobana girdik, hızdan tabelaları tam göremedim ama gidiş-dönüş olarak rampa aşağı ve rampa yukarı olarak test ettik :)
her ikisinde de tatmin edici sonuçlar aldık, tek sıkıntımız yolun kısa olmasıydı.
kardeşim tekrar kazasız belasız güzel günlerde kullan ;)
Evet ivedik organize otobanı etlik organize arası , iki radar arası 10 km felan o arada ne basarsan , bu radarlar bizi mahvetti :)
220 çok rahat görüyor maşallah araçlarımız ve sanki 100 gidiyomuş gibi rahat yolda
tesekkür ederim kardeşim. evet sahibi bayandı.
Hayırlı uğurlu olsun..
Bulut daha yeni gördüm konuyu, ne zaman, hangi ara yaptın sen bu işi? Daha ben senin eski arabanın jantlarını çalacaktım ya... Neyse bununkilerde iyiymiş :) Güle güle kullan kardeşim, bayıldım arabana, Allah kaza bela göstermesin, güzel günlerde kullanmayı nasip etsin...
EVEEET ARACI YAVAŞ YAVAŞ ELİMİZDEN GELDİĞİNCE TOPARLIYORUZ BAKALIM:weight1: :)
BUGÜN ERTUG'LA BERABER 5 LİK EİBACH YAYLARIMIZI TAKTIRDIK. BENİ COK TATMİN ETMEDİ ASLINDA AMA :D ESKİ SÜSPANSİYONA GÖRE ÇOK ÇOK İYİ OLDU ARAÇ, GEREK YOL TUTUŞU, GEREKSE GÖRSELLİK. ZAMANINDA DENEYEN BİRİ OLARAK 5 LİK TEN FAZLASI TÜRKİYE YOLLARI İÇİN GERÇEKTEN ZOR :D
ilk foto aracın orjinal süspansiyonlu hali
ertug tekrar sagol kardeşim ;)
SON OLARAK T-JET ÇOK YAKIYOR DİYENLERE UFAK Bİ (şehir içi) YAKIT TÜKETİMİ PAYLAŞALIM :)
fena değil abi gayet ygüzel düşmüş H&R kadar değil tabiki :) kazasız belasız kullan
güzel oldu bulut valla maşallah tekrardan =)
hayırdır ne ne oldu H&R yi çok övüyorlardı :D acaba eibach kaliteyimi değiştirdi :)