-
hepinize teşekkürler. araba salı günü teslim ediliyormuş, bugün öğrendik. alır almaz resimler burada...
Ayrıca, izninizle bir sorum olacak, arabayı teslim alır almaz boya koruma yaptırmalı mıyım? Aracı satın aldığımız bayi boya koruma için anlaşmalı bir servis önerdi, sizin fikrinizi de almak istedim. Bayi koltuk korumayı hediye olarak verecekmiş, boya korumayı siz yaptırırsınız dedi. Nedir mantıklı olan sizce?
Saygılar,
-
Cüneyt Aramıza hoşgeldin.
Aracın hayırlı olsun güle güle kullan..
https://forum.grandepuntotr.com/arac-bakimi-ve-temizlik/ sayfasında boya koruma ile bir kaç başlık var. Onları okuyarak boya koruma hakkındaki görüşlerini netleştirebilir fiyatı konusunda bilgi sahibi olabilirsin.
-
Aramıza hoşgeldin! Aracın hayırlı olsun, güle güle ve kazasız-belasız kullan...;)
-
aramıza hoşgeldin... doğru bi karar vermişsin gpyi seçmekle kullandıkça ne kadar doğru bir tercih yaptığını görüceksin... hayırlı olsun allah kaza bela vermesin...nazar boncuğu almayıda unutma kesin birileri imrenerek bakıp nazar değdirecektir...:D
-
hepinize çok teşekkürler iyi dilekleriniz için. resimleri ilk sayfaya ekledim. aracı bugün teslim aldım. hadi hayırlısı...
-
kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle