Sayfa 2/2 İlkİlk 12
40 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: 1.3 multijet imi bugün aldım

aşkın oğuz
    askin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    37 .. 777
    Edilen teşekkür: 63

Alıntı flood01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar herkese merhabalar bende bugün itibari ile arabamı aldım kısmetse cuma günü teslim alıyorum
    punto evo active 1.3 75 hp beyaz aldım zaten elimdeki paranın büyük kısmı kredi olduğu için dynamic lere bakma gereği duymadım
    aracı mtv ve trafik sigortası dahil 30.000 TL ye aldım fiyat nasıl sizce adana ve mersin bölgem olduğu için uzak yerlere sorma gereği duymadım ayrıca aracıma kolçak ve park sensörü taktırdım bu ikisinede 400 TL verdim hafta sonu foto eklerim cumayı sabırsızlıkla bekliyorum
    hayırlı olsun..
    peşin 30000 tl ye mi geldi acaba. çektiğiniz kredinin ödemeleri sonunda da size maliyeti yine 30000 mi?

örneğin ben 25250 ye aldım. 9000 peşin ile üç sene sonunda 28500 e geliyor. malesef krediyide ihtiyaç kredisi olarak çekebilmiştim o yüzden faizi biraz fazla oldu. (en azından arç ipotek olmadığı için teselli ediyorum kendimi )

emre can
    flood01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 18

Alıntı askin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun..
    peşin 30000 tl ye mi geldi acaba. çektiğiniz kredinin ödemeleri sonunda da size maliyeti yine 30000 mi?

örneğin ben 25250 ye aldım. 9000 peşin ile üç sene sonunda 28500 e geliyor. malesef krediyide ihtiyaç kredisi olarak çekebilmiştim o yüzden faizi biraz fazla oldu. (en azından arç ipotek olmadığı için teselli ediyorum kendimi )
    sizce krediyle maliyetinin aynı olması mümkün mü sonuçta o aracı bazı bayiler 31.000 e verdi o şekilde değerlendirmek lazım ne kadar yüksek alsam o kadar maliyeti artacaktı kredinin n 10.000 nakitim vardı 22.500 kredi aldım 2.500 ü ufak bi kredim vardı onu kapadım 3.900 ek yük getirdi bana kredi bende ihtiyaç aldım ipotek işime gelmez o 2.500 ü almasam toplamda 3000 e yakın bi maliyeti olacaktı 3 yıl için de normal geliyor bana bu maliyetler aslında

Engin DURUER
    Fire in the hole ! Genius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 674

Kazasız belasız güle güle kullanın. Umarım keyifle güzel günlerde kullanmak kısmet olur. Park sensörü ve kolçak orjinal mi, ikisine 400 tl neredeyse paket fiyatı olmuş
    GP in mirror is faster than they appear !

aşkın oğuz
    askin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    37 .. 777
    Edilen teşekkür: 63

sizce krediyle maliyetinin aynı olması mümkün mü sonuçta o aracı bazı bayiler 31.000 e verdi o şekilde değerlendirmek lazım ne kadar yüksek alsam o kadar maliyeti artacaktı kredinin n 10.000 nakitim vardı 22.500 kredi aldım 2.500 ü ufak bi kredim vardı onu kapadım 3.900 ek yük getirdi bana kredi bende ihtiyaç aldım ipotek işime gelmez o 2.500 ü almasam toplamda 3000 e yakın bi maliyeti olacaktı 3 yıl için de normal geliyor bana bu maliyetler aslında
    haklısın. demekki ben hep yanlış söylüyormuşum benimde 1000 tllik bi kredim vardı, onu kapattım. 3 sene vaadeli 28500 e geldi. herkeze 28500 e aldım diyordum demekki 25250 demeliymişim

tekrardan hayırlı olsun, güle güle kullanın..

emre can
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Evo Beyaz

sonuçta maliyetler farklı olacak ama o kadar nakiti biriktirmek biraz zor olacağı için genelde çoğu insanlar kredi desteği ile alıyor aracı
    peki dediğiniz hesap gibi yapalım olayı banada o zaman 32.500 gibi bir fiyata gelecekti araban net 20 çeksem

emre can
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı Genius Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kazasız belasız güle güle kullanın. Umarım keyifle güzel günlerde kullanmak kısmet olur. Park sensörü ve kolçak orjinal mi, ikisine 400 tl neredeyse paket fiyatı olmuş
    teşekkür ederim öncelikle
    tabi orijinal ürün taktırıyoruz inceledik ürünleri bir üstadımla gittim o yıllardır tofaşın içinde sahte ürünleride biliyor iki üründe de 3 yıl tofaş garantisi verdiler

EMRULLAH AKCA
    akca37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095
    Edilen teşekkür: 335

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim, kazasız belasız kullan, irfan ın da dediği gibi arada 2.000 TL var keşke pazarlık edip onu tercih etseydiniz dynamic cidden çok farklı ve bi dünya donanımı var zaten bi çelik jant takımı bile 1500 den aşağı alamazsınız kaldı ki dynamicte, hava yastıkları olsun, sis farı olsun (sürüşe duyarlı), park sensörü, ön kolçak,digital klima, gövde rengi kapı kolları, 4 cam elektrikli ve sıkışma sensörlü ve bu gibi bi sürü özelliği de almış olurdunuz , bayinizle görüşün olmadı değiştirin diye tavsiye de bulunabilirim !

emre can
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Evo Beyaz

tabi mümkündü ama başka harcamalar ihtiyaçlarda olunca limitleri çok zorlayamadık o kadar para verip 2.000-3.000 fazla verilemedi diyor insan ama çıkılamayınca çıkılamıyor

araçta şanslı olarak aldığım şeylerden birisi lastikler oldu sanırsam
    iki araç vardı birisinde dunlop lastikler vardı gözlerim birden michelin ibaresini görünce işte bu benim dedim araç dedim

emre can
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Evo Beyaz

arkadaşlar az önce servis aradı kolçak uyumlu değilmiş iptal ettiler ne yaptık ne ettik takamadık dediler canım sıkıldı sistemden envantere baktıklarını uyumlu ne olabilir diye aradıklarını söylediler araca uyumlu kolçağın 600 TL civarında olduğunu söylediler bende kalsın dedim nedir bu işin aslı anlamadım

Ali Akgül
    schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 45

hayırlı olsun dynamic e hiç gerek yok active bile yeterince dolu ben hiç birini kullanmıyorum rahat ol şimdiki kafam olsa active alırdım ...

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Erman Turhan
    Evo... Evo... Evo... evo_45_evo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 11

Güle güle kullan...Kazasız belasız inş....

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

emre can
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Evo Beyaz

teşekkür ederim arkadaşlar sağolun

EMRULLAH AKCA
    akca37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095
    Edilen teşekkür: 335

Konu

tabi mümkündü ama başka harcamalar ihtiyaçlarda olunca limitleri çok zorlayamadık o kadar para verip 2.000-3.000 fazla verilemedi diyor insan ama çıkılamayınca çıkılamıyor

araçta şanslı olarak aldığım şeylerden birisi lastikler oldu sanırsam
    iki araç vardı birisinde dunlop lastikler vardı gözlerim birden michelin ibaresini görünce işte bu benim dedim araç dedim
    Canın sağolsun dostum, Allah daha nice zamanlarda nice iyilerini nasip eyler inşallah, genel olarak konuşuyorum, araç alacağım derken ekonomiyi alt üst etmeye gerek yok bence haklısın benimkisi sadece bi öneriydi, önce cep ekonomisi sonra araç ekonomisi güle güle kullan resimler çok hoş

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

barış unye
    İl Başkan (Iğdır) barisunye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Iğdır
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 83

arkadaşlar az önce servis aradı kolçak uyumlu değilmiş iptal ettiler ne yaptık ne ettik takamadık dediler canım sıkıldı sistemden envantere baktıklarını uyumlu ne olabilir diye aradıklarını söylediler araca uyumlu kolçağın 600 TL civarında olduğunu söylediler bende kalsın dedim nedir bu işin aslı anlamadım
    ılla orjınal olmasına gerek yoksa piyasada 30 tl den başlayan cok degısık model ve fıyatta urun var..duzgun aracınıza gıdecek ekonomık bı kolcak taktırqabılırsınız..madem dınamıc ıcın cıkamadınız bence kolcagada o kadar paralar vermeyın
    hayırlı olsun kazasız belasız surusler

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ahmet gelen
    vonali26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 23

Hocam hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmek nasip etsin...
    Bu arada fotğraflar harika tebrikler!
    Fiyat ve Active konusunu fazlaca kafaya takma bence çünkü bazen insan 500 tl yi çıkaramıyor...
    Ben Aralık ta aldım 17000 peşin verdim 10000 (10 ay ödemeli) faizsiz masrafsız kredi kullandım. Param vardı ama yinede birikim yapmak zor oluyor..
    Tekrar hayırlı olsun

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

emre can
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Evo Beyaz

teşekkür ederim sağolun arkadaşlar

AYTEK KORKMAZ
    aytek06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 108

Teknik Konu

Fiyatı fena diil.Makul almıssınız.Hayırlı olsun aracınız.Allah kazasız belasız ve cezasız kullandırır inş. Keyifli forumlar

önder nurtekin
    luleburgazli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    34 EY 3939
    Edilen teşekkür: 150

Hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah kaza bela vermesin...
    Her TÜRK asker doğar

Serhat Sağlam
    diesel32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 190

güle güle kullanın kazasız belasız...

fiyat olarak gerçekten iyi gibi duruyo... ben skydome + AK ile 33000'e aldım...

25. Bu mesaj için teşekkür edenler:

fikret gümüş
    fiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34 GH 55
    Edilen teşekkür: 447

iyi günlerde kullanın kazasız belasız.en iyi arac kişinin sectiği,beğendiği aractır.hayırlı olsun..

27. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 2/2 İlkİlk 12