Selam Arkadaşlar
Sabah sabah evde canım sıkıldı.Bende Gittim Namiştain'a ön arka 4 cm bastım.
Sıradaki işlemler...
1.Amerikan Park
2.Otto Spec Egzos
3.Spoiler ve Marşpiyel
Selam Arkadaşlar
Sabah sabah evde canım sıkıldı.Bende Gittim Namiştain'a ön arka 4 cm bastım.
Sıradaki işlemler...
1.Amerikan Park
2.Otto Spec Egzos
3.Spoiler ve Marşpiyel
Konu Eduardo tarafından (23/04/2012 Saat 13:35 ) değiştirilmiştir.
Emre masallah cok guzel olmus.
Araci soguk presle mi bastilar
obsessed the red
far kaşlarında app lerinde çok harika olmuş aracı da düşürmüşsün tadından yenmez valla maliyeti ne tuttu? birde bunlar orj. yayların dimi abicim? bi bilgilendirsen bizide![]()
kaşlar on numara çıkarma bence...aynı zamanda yayların yeni hali hayırlı olsun güle güle kullan...
Soguk presin zarari yada dez avantajlari neler acaba, cunki ben de sadece önleri 2cm basmak istiyorum. Soguk pres dedigimiz olay sanirim yaylar ısıtılmadan sadece agirlik verilerek esnetilip kisaltiliyor
obsessed the red
spor yay varsa basmayla ugraşma ama orjinal yaylarıysa git gönül rahatlıgıyla bas sıkıntı yaşamazsın semtteki herkez aynı şekilde yaptırıyo hiç bir sıkıntı olmadı su ana kadar ama 2 cm cok az degil miben ustaya önü 7 arkayı 8 basalım dedi arabayı dükkandan cıkaramazsın dedi o zaman dedim ustaya en kullanışlı şekilde bas diye onda bunu layik gördü
![]()
250 Tl iyi para bece o paralara spor yay takılabilirdi hayırlı olsun
On numara olmuş emre nerde yaptırdın serhatın ordamı yaptınız bende basmayı düşünüyorum![]()
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Konu 34ozkankurtuldu34 tarafından (23/04/2012 Saat 20:12 ) değiştirilmiştir.
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
maşallah güzel olmuş
Güle güle kullan.
TSİ Jetta.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri