Maşallah jantlar cok ıyı kazasız belasız
Printable View
Maşallah jantlar cok ıyı kazasız belasız
on numara olmuş kazasız belasız
maşallah beyaz ın asaleti :) kazasız belasız sürüşler hocam nazar değmesin...
Maşallah abi kazasız belasız sürüşler.Aracın ihtiyacı olan biraz basılma:) Bu jantlar basılmayı hakediyor (Kendi Düşüncem)
emre yay var zaten belli olmuyor mu?
güle güle kullan abbas bey. bu arada hemşehriyiz. bende aslen yenişehirliyim. görev icabı sivastayım. size sormak istediğim aracınıza yaptığınız tavan kaplama toplamda ne kadara mal oluyor ve tavsiye edebileceğiz bir işletme varmı. çok hoşuma gidiyor özelliklede parlak olan kaplamalar. malum tatil dönemi başlıyor biz memurlar için yazın aracımla gelip yaptırmak istiyorum. buralarda sormadım hiç işi bilen olduğunuda düşünmüyorum zaten. yaptırabilirsem eğer çok yakışacak benim kırmızı kızıma :))
merhaba mesut bey bursada önerebileceğim yer ikizler otocam beşyol'da işçilikleri gayet güzel 150 tl ben geçen sene yaptırmıştım şuan fiyatlarda bi değişiklik var mıdır bilmiyorum...
teşekkürler yardımınız için. internet adresleri de var düzgün bir yere benziyor. bursaya gelince bir işimde buraya uğramak olacak.
Cok guzel magsallah iyi gunlerde kullanin jant fiyatlari nedir acaba
merhaba açıkcası jantlara herhangi bir ücret vermedim bir tanıdığım hediye etti ancak duyduğum kadarıyla 2000 tl civarinda jantlar
Maşallah araç çok güzel :) yaylar benzinli yayımı dizel yayımı?
dizel yayı yayın düşürmesi beklediğimden daha çok oldu özellikle önler...