Güncel.Arkadaslar kimsenn facebook hesabı yokmu?bolemi yardımlasmamız bizim?Adamların dayanısması cok güzel ya.Bizdede ole diye düşünüyordum...
Printable View
Güncel.Arkadaslar kimsenn facebook hesabı yokmu?bolemi yardımlasmamız bizim?Adamların dayanısması cok güzel ya.Bizdede ole diye düşünüyordum...
Anladım yok kimsenin facebook hesabı sanırım. Yardım,destek falan yok hiç çünkü :(
beğenildi ;)
Çok saol.Ama bizim foruma yazdığımdan pek iş cıkmadı.Özel mesaj attıklarım sağolsunlar desteklediler :)
begendim :) bu arada boya koruma çok guzel olmuş kaça yaptırdınız acaba ?
Ben ucuza yaptırdm brz ya.70TL'ye yaptırdm :)
Baska beğenen yokmu bu arada ya arkadaslar?Facebook'a girip iki tıklama altı üstü ;)
Ölümüne beğendim :)) Forum savaşına dönecek gbi :D
Biraz döndü gibi zaten.Gecen haftada Oğuz(izoci) baska bir fiestayla kapısmıs ve yenmişti.Şimdi sıra bende,inş yine gecicez fiestacıları :D skoda forumunu gecmstk zaten.fiesta forumunuda şimdi gectk :) Tabi adamlarda bos durmicaktr.O yüzden beğenmeye dewam edelim.Arkadaslarımıza falan soleyelmde beğensinler ;)
akıyoruz abi sıkıntı yok ;)
Arkadaşlar kimsenn facebook'u yokmu? fiestam forumu deli gibi destek veriyor bizle dalga geciyor resmenibizde burda uyuyoruz.Facebook'a girip 3 tıklama yapacaksınız sadece.Adamlar cidden dalga geciyor yeminlen.Destekleyinde şu fiestacılara dalga gctrmeyelim.Cok zoruma gitti ya yaptkları :( :(
benimde elimden başka bişi gelmiyo ki :(
Sen daha ne yapacaksın Oğuz.Elinden geleni yaptn sen.Senn çaban büyük.
Napalm biz gönüllerin birincisiyiz :)
Bu haftanın birinciliğinide aldk arkadaşlar :) destek verenlere teşekkür ederim.
Sırada kim var peki?Bu haftaki desteğimiz bakalım kime :)
Mert'e abi imzamdaki link :D
Punto Cruze kardeşliği :D
Temizledkten sonra 1-2 foto çekeym dedm.Onlarıda paylaşıyorm :)
iyisniz iyi ikinizde :)
maşallah aytek. kımızı favorim. :)
Saol Bulut.Üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun :)
T-Jet'te bizim favorimiz ;)
ızgaraların hali içler acısı bian önce değiştirsen çok iyi olur :)
Ewet berbat duruyor :(Sürekli deiştrcem diyormda bir türlü halledemedim işte :(
Güzel araçlar.. Izgaralarıda siyah akçalıyla bile parlatabilirsiniz en pratik tarafından ;)
Bilmiorm onu :) Nedir akcalı? Nasıl yaparım?