jantlar fiat'in orjinal 17" nfs jantlari, lastiklerle beraber cagri'dan almistim. marspiyeller orjinal fiat yine, onun disinda 5cm eibach yay var, spoiler femoliden, camlar da aslinda filmliydi ama rengi guneste acildi gitti :)
Printable View
jantlar fiat'in orjinal 17" nfs jantlari, lastiklerle beraber cagri'dan almistim. marspiyeller orjinal fiat yine, onun disinda 5cm eibach yay var, spoiler femoliden, camlar da aslinda filmliydi ama rengi guneste acildi gitti :)
bi kere orjinal jant...tüm veriler hesaplanıp ona göre üretiliyor..ayrıca forumda sayısız aynı motoru kullanan ve 17 jant kullanan arkadaslar var ve yakıt konusunda kımse sitem etmedi..kullanabılırsınız;)
farlarda ufak bir degisiklik oldu :)
femoli'den sonar daylight ile daha hos durdu
https://img268.imageshack.us/img268/107/unled6r.jpg
Benm farlardan :) Çok güzel olmuş:) Kazasız belasz inş. :)
Aracın çok güzel Allah kaza bela vermesin, ama ben Antalya'da çok gezer tozarım hiç rast gelmedim senin araca fazla gezmiyorsun galiba :)
Birşey sorucam bendede 17" jant var lastikler 40 yanak 45'e çıkartsammı diyorum sürtme yapıyormu ön lastikler?
Tek kelimeyle harika olmuş. Maşallah, kazasız belasız güzel günlerde kullan Erdi'cim.
maşallah... nazar değmesin... güzel olmuş... güle güle kullan...
antalya'da degilim bu aralar 24'unde oradayim :)
5lik yayla beraber kullaniyorum, simdiye kadar hic surtme yapmadi, kalabalik bindigimizde oldu, cok sukur o bakimdan hic sikintim yok, hatta on tarafi biraz daha alcaltmayi dusunuyorum
tesekkur ederim herkese :)
Bu farlar femolide varmı?
sade ve güzel hayırlı olsun.
amanın :S çok deli yanıyor...
Bende 45 yanak alayım o zaman :)
maşallah çok iyi abi kazasız belasız kullan.bu arada kaputtaki boncuklanmayıda kesmedim değil yani :)
çok güzel araba nazar değmesin
maşallah ALLAH kaza bela vermesin
Maşallah harika araç.Bu arada bixenon mu sonarlar?