Keyf Senin Biz Ne Dersek Boş Amma Velakin Bnm Fikrim Olmamış Damalı Tavan Yapsaydın + Damalı Ayna Kaplasaydın Daha Hoş Olurdu Diye Düşünüyorum. Sen Beğenip Yaptırmışsın Güzel Günlerde Kullan Kardeşim.
Printable View
Keyf Senin Biz Ne Dersek Boş Amma Velakin Bnm Fikrim Olmamış Damalı Tavan Yapsaydın + Damalı Ayna Kaplasaydın Daha Hoş Olurdu Diye Düşünüyorum. Sen Beğenip Yaptırmışsın Güzel Günlerde Kullan Kardeşim.
Bana ilk bakışta araba beyazmış kaplanmış tavanı kaplanmamış gibi geldi.
Siyah - ßeyaz oLsun Çamurdan olsun :) Yakışır..
namaza giden takkeli hacı gibi olmuş :)
şaka bi yana zevk işi tabi yarın sıkılıp başka bişey de yaptırabilirsin hayırlı olsun
bu arada siyah beyaz heryerde ayrı bi asil be kardeşim ;)
Valla tavana birde Kartal resmi koy tam olur:)
Bence tavan güzel ama çizgiler işi bozmuş çizgilerin yerine ayna kapaklarını beyaz kaplatıp cantlarıda beyaz olsa on numara olur gel cantları takas edelim benim beyaz cantlarla on numara durur araç :) ciddiyim şaka yapmıyorum güzel olmuş emegine saglık ama kapaklarla ön ızgaralarıda beyaza boyatmalısın böyle yarım kalmış çingene işi gibi sanki para bitti inşaat durmuş gibi :) güle güle kullan
harika olmuş
karbon fiber kaplatsaydın daha güzel olurdu..
zevk meselesi güle güle kullan...
senin hosuna gittiyse yorumları bosver ama bence de tavan desenli bi beyaz olsaymıs daha güzel olurmuş gibi, diğer arkadasların dediği gibi damalı dah guzel olabilirdi...
aynalar ve jantlar da beyaz olursa daha iyi olacaktır arkadaşların da dediği gibi
önden inen şeritlerin devamını tavana siyah bir şerit çalışma yap bak bakalım nasıl olacak
değişik olmuş ama sanki bişeyler eksik
araba beyazmışda tavan hariç siyah folyoyla kaplanmış gibi :)
olmamış
yanlış konuya yazmışım pardon.
ilginç...
ben beyenmedim...
hocam olmamış bence.