Tek kelime ile tekerlekli bomba,bu ne yaw ilk defa bu kadar güzel bir kırmızı gördüm.Stoplarda canavar gibi olmuş,güle güle kullanın.
Printable View
Tek kelime ile tekerlekli bomba,bu ne yaw ilk defa bu kadar güzel bir kırmızı gördüm.Stoplarda canavar gibi olmuş,güle güle kullanın.
Abi jantların ölçüleri nedir ve lastiklerin?
Arkadaşlar öncelikle çok teşekkür ederim. Araç yaklaşık 2 yıl kadardır hep aynı formattaydı fakat satma olayını rafa kaldırdıktan sonra kafamdakileri hayata geçirmeye karar verdim. Evet park sensörüleri inanılmaz göze batıyor biliyorum, havaların ısınmasıyla birlikte arka tampon sökülecek ve yerlerini değiştirip kırmızıya boyayacağız. Evo stoplarının montajında kablo işçiliği haricinde direnç gibi malzemeler kullanmadık. Sadece Evo stopları 5 tırnaklı olduğundan stop lambasının içinden aracın üzerindeki dişi fişe göre kablo çıkarttık. Orjinal fişleri bozmadan paralel bağlantı ile tamamladık. Yanlız Grande'nin park lambaları alt üst 2 sıra olduğundan yol bilgisayarımda "check running lights" uyarısı alıyorum, oda sorun değil zaten. Marşbiyellerim uzun zaman önce almıştım, tek kapılar için üretilmiş olan bir marşbiyel, bende piyasada pek göremiyorum. Lastik ve jant ölçüleri 205-45-17'dir. 1 takım daha jantım var ama onlar şu an boyadalar, yakında onları takıp yeni resimlerini eklerim :)
çok güzel olmuş...hayırlı olsun...
Plakalar APP değil, İzmir'de karakterler bu şekilde çıkıyor bir süredir ;)
boya koruma ne zaman yapacağiz abi.?
maşallah kazasız belasız güzel stop almışım sana :D:D:D
abi hayırlı olsun ne kadar maliyeti var acaba evo stopbun
wheres the pic ? :D
Engin Murat gibi bir arkadaşa sahip olduğun için çok şanslısın...zira benden hızlı davrandı...yoksa o stoplar bendeydi...hikayesini sende bende Murat*ta çok iyi biliyor...başka birşey demiyorum güle güle kullan...yakışmış...Murat*a selam söyle allah kısmet ederse 29/08/2011 sabahı izmirden transit geçecem...bir gp birde giulletta...o haber vermez gelir bursaya gider....ben şimdiden...:)
hayırlı olsun cok guzel olmus
gün gelecek bu arabanı satın alacağım senden engin beyyy:D
ben sabırsızlıkla beyaz jantları bekliyorum abi;)
çoookkkk çirkin olmuş abi... hiç olmamış hatta... :D :D :P (nazar deymesin abim harika )
Stoplar çok güzel olmuş. Ancak bende bu jantlardan almayı düşünüyordum. Gördükten sonra vageçtim diyebilirim.. :D
Kazasız, belasız inşallah..
gzlll olmusss
:D Yalnış alarm...muratım ...