masallah allah kaza bela vermesin cok güzel araçta fotolarda :D yaylar ne marka ve kaçlık taktın ben de 5lik fk taktırdım ama önler bukadar düşmedi benim değiştircem o yüzden
Printable View
masallah allah kaza bela vermesin cok güzel araçta fotolarda :D yaylar ne marka ve kaçlık taktın ben de 5lik fk taktırdım ama önler bukadar düşmedi benim değiştircem o yüzden
çok teşekkür ederim :) yaylar yan sanayi bi marka, ismini unuttum kaliteli değil yani öyle biyerde bulmuştum şansa aldım, 5cm lik yaylar.
maşallah allah kaza bela vermesin on numara.. yaylar sanki eibach :)
saolasın kardeşim :) sanki ne kelime daha iyi :P
Can resimlerde aracında güzel görünüyor :) Kazasız belasız sürüşler :)
teşekkür ederim.. bişeyler yapmaya çalışıyoruz işte :)
güe güle kullan güzel araç. marşpiyeller kaça geldi? bu arada anteni de değişmişsin sanırım?
Maşallah Allah kaza bela vermesin.Güzel olmuş.Kapı çıtaları pop kitli olduğu için mi yoksa kendiniz mi taktırdınız?Birde marşpiyelleri nereden kaça aldınız?Bende düşünüyorum
Can mrb, kazasız belasız kullan , maşallah aracın çok hoş, ancak bir şeyi eksik, forumdaki herkes eksik olan şeyi yazarsam bana katılırlar, bul bakalım ney ?
Eyvallah zeki insanın hali başka, onu şöle ayarlıycan yıkarken veya yıkattırırken varsın orası tozlu kalsın gptr miz camlarımızda bir nazarlık olarak kalsın... Çok cesurca fotolar çekmişsin bu arada iskele falan. İskele deyince hep araç çekimleri aklıma gelir benim Maşallah yeniden...
mesaj alındı abi :) bende tekrardan teşekkür ederim, fotoğraf için yer ararken şansa bulduk orayı güzelde oldu :)
fenaaa maşallah :)kazasız belasız kullanman dileğiyle :)
teşekkür ederim krdsm hepimize:)
yayların markası nedir..güzel basmışş.araç çok temiz duruyor..jant istiyor sankii
maşşallah çok güzel araç
Allah kaza bela vermesin kardeşim...