puntolarınız lineamıda sevgi ve şefkatle bağrına basar inş
Bende eski lineacı şimdi puntocuyum,arkadaşlar içinde herhalde aramıza katılmanda bir sorun yoktur.
Güzel araç dostum yan tarafta ki gri çıtaları'da sökersen muhteşem olur ön arkadakilerde...
Güle güle kullanın.Siyah renk çok güzel durmuş aracınızda.Özellikle jantlarla beraber süper olmuş
güzel araba maşallah kazasız belasız kullanın..
Punton bağra basılmıyacak gibi dğeilki arkadaş maşallah, kazasız belasız..
maşallah arabanız çok güzel aramıza hoş geldiniz
aramıza hoşgeldin
güzel araç Allah kaza bela vermesin...
makina çok hoş,sen de hoşgeldin kardeş..
Hosgeldin deniz
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
maşallah kazasız belasız kullanın t-jet her yerde t-jettir
maşallah güzel araç kazasız belasız..
sağlam makineymiş..
TSİ Jetta.
maşallah gideri de iyidir şahidim
livin' on the edge
hoşbulduk, herkese tek tek teşekkür ederim, aslında üyeliğim baya eski ama aracı tanıtmak bugüne kısmetmiş
arabaya gelirsek, bakalım bu yaz değiştirmezsem daha değişik planlarım var linea üzerinde
Çok hoş olmuş gerçekten güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin...
Hoşgeldin DeNNis çok güzel araba maşallah.
araban guzelmıs denız yanlız punton buraz uzun gıbı geldı bana
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri