Selam arkadaşlar bir süredir aktif olarak forumu kullanmaya başladım, bende aracımın fotoğraflarını paylaşayım dedim;
ilk yapmaya başladığım zamanlar,
su an sarı sisleri söktüm,
ipa ile nikelajı temizleyerek kararttım sisleri farlarıda açmayı düşünüyorum, ön plakayı iptal edip arkaya app bastırdım amblemsiz panjurumuda malesef çaldılar yenisini getirtice..
arabanın kapı döşemelerini söktüm deri kaplıyorum ön kapılar bitti arka kapılar kaldı araba yatıyor şu an..
vites topuzunu kırmızı dikişli nubuk yaptım yine kırmızı dikişli deri körükte dikiyorum orjinali suni vede haşat olmuş durumda..
arabamın içi, koltukları sökük vaziyette döşeme işlerini halledicem belki koltuklarıda deri döşerim yada ön koltukları söküküp kılıflarını yıkayacam.. bu işler bittikten sonra jantlarını gunmetalle orjinal rengi arasında ne açık nede koyu olmayan bir renge boyayıp belki ön farlarınıda karartıp geri toplayacağım.. tek başıma uğraştığım için güzel resimler çekemiyorum ama araba bitince detaylı resimlerini çekerim.. ayrıca iyi kötü yorumlarınız fikirleriniz için teşekkür ederim..
Yer imleri