şşttttt...nazar değdireceksiniz...zaten komşularımız ayar oluyor çoğalmamıza ve yaprtırdığımız aksesuarlara :))
Printable View
şşttttt...nazar değdireceksiniz...zaten komşularımız ayar oluyor çoğalmamıza ve yaprtırdığımız aksesuarlara :))
aahhh şahin ahhh sorma yapınca aksesuarı şahin oluyor onlar yapınca rc gp oluyor zırtt heheheh
kardeşim selam
allah kaza bela vermesin
bu arada farlarımı buldun mu hani benim GP ye takacağın farları hafta sonu geliyorum yanına haberin olsun
volkan farlar hayırlı olsun dıeyım barı babacım nasıl memnunmusun cuma günü bızm talebe sana gelıyormuş (onur) ona sahıp çık ha bu arada içtığımiz kahvelerın parasını ödememışsın kahvelerı aldığın adam bıze geldı bız verdık haberın olsun sen verme ok:))
bende isterem bembeyaz ampulerden bende isterem oy oy .......
volkan sana bışey sorayım hocam ya benıom araba selektör yapmıyo servıse gıttım parca sıparış ettıler bugun yarın çağıracaklar bunun sebebı neden olabılır hıç bır şeyıyle oynamadım beyaz ampul takmaktan başka kendılşığınden gıttı atrabada selektör olayı yok valla şimdi:))
güle güle kullan arkdaşım çok temiz bir araç bir şey soracağım üzerindeki orjinal yaylar mı ?
Bendede aynı olay başladı dün gece sellektör yapıyorum tabi doğal olarak yapamıyorum:muha:nedenini bilmiyorum bugün danışacaktım arkadaşlara gerçi şuan normal ama dün gece uzun süre çalışmadı derdini bulursam sana anlatırım kal sağlıcakla..
Saol teşekkür ederim ,evet yayları orjinal aracın dış görüntüsünde orjinallik dışına çıkmayı sevmiyorum yapılabilecek değişiklik orjinal gibi görünmeli benim için..
çok güzel hayırlı olsun.bide demezlermi araban çok şekilsiz.ulen kıskanıyorum desene :) deli oluyorum yani.
volkan abi tamam dokunmaz sadece carpar
abim harika olmuş güzel günlerde kullan