maşallah kazasız belasız kullanın
Puntomuz yavaş yavaş güzelleşiyor;
Sayfa 1 - Jant Kapakları boyandı.
Sayfa 2 - Pakalıklar söküldü, folyo yapıldı.
Aracı aldığımda, ilk aklıma gelen jant kapaklarını boyamak oldu. Nasıl ama güzel olmuş mu?
[/PHP]
![]()
Konu tmac_fuat tarafından (13/02/2011 Saat 21:45 ) değiştirilmiştir.
maşallah kazasız belasız kullanın
maşallah kırmızıyada yakışır böle ha iyi fikir
TSİ Jetta.
hayırlı,uğurlu olsun.
rally de takılan jantlar gibi güzel olmuşhayırlı olsun..
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
güzel araç güle güle kullan...
güzel fikir
siyah daha hoş dururdu bana göre..elinize sağlık..
Güle güle kullan .Beyaz renk puntoda en iyi seçim..
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
Teşekkürler arkadaşlar, aslında 17 inç jant alacağım ama istediğimi bulamadım, bari kış ayları geçene kadar bunlarla takılalım dedim. Yakın zamanda da tavanı ve plakanın olduğu kısmı folyo kaplatmayı düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz, yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıdır?
maşallah kazasız belasız güzel olmuş kapaklar
güzel olmuş yaw, güzel fikir bence,
eline sağlık.
kapaklarla beraber kapı kollarınıda halletseydin mükemmel olurdu...güzel olmuş eline sağlık
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
siyaha hangi renk gider yardımcı olabilecek varmı birde biz el atalım![]()
Arkadaşlar fuat kardeşim bugün benim ziyaretime geldi oturduk kahvemizi içtik muhabbet ettik ve araçlarımızı inceledik... Jant kapaklarına hayran kaldım bukadar güzel durmaz... Maaşallah diyelim nazar değmesin... Tavan kaplama olsun xenon farlar olsun vs lerde fikir alışverişinde bulunduk... Aracı daha bebek arkadaşlar 1000 kilometrecikte dahaGerçekten çok tatlı duruyor şu beyaz renk puntişlerimize......
guzel olmus emege saglıkk
aynalara gelınce tornawıda yardımı ıle alttan kastır kendısı atıyo sonra spreyle boya
kapı kolları hakkında bılqım yok![]()
Hadi Abisi .)
Ayna ve kapı kollarını uzmanın boyaması daha iyi... Sprey boyalar zamanla atabiliyor...
MAŞALLAH ... Hayırlı olsun çok güzel görünüyor allah kaza bela vermesin inşallah...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri