arac guzel olms abi,
ve far karartma...
Printable View
arac guzel olms abi,
ve far karartma...
Vay vay vay. Sakladın okadar bizden bide. ARtık içinde kola içeriz. :)
Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar
buna kesinlikle katılıyorum başka hiiç birşey yapmıcam diyorum ama sonu gelmiyor nedense şimdi aklımda badi kit var
Fullmu?? ne fullü abi yerle bir olduk arabaya para harcamaktan depoya para kalmıyor:D:D:D
tespih ince iş abi böyle şeylere dikkat ederim
evet bunlare aklımdan geçiyor ama daha sonraki planlarda
maşallah abi jantlar yakışmış kazasız belasız
araba çok güzelde abi satıyomusunki bukadar şey yaptıktan sonra sahibindende ilanı var arabanın
Ayhan süper olmuş güle güle kullan yap yap nereye kadar sonu yok bunun :D allah kaza bela vermesin ;)
bence tavan kaplama yani siyah folyo yaptırmalısın...
maşallah abi. kazasız belasız.
cok guzel gercekten.bende kapı iç kollarını boyamak istiyorum nasıl yaptın?nasıl sökülüyorr?
bu işin ardı arkası kesilmez kendimizi kandırmayalım:) kazasız belasız güzel araç;)
hayırlı olsun Ayhan Abi çok güzel olmuş maşallah..
Vay vayy vayyy...demekki o yüzden köşe bucak kaçtın ne zamandır...:) Ben gece sadece filtre kapağını görmüştüm ama sen soba borusunuda soba boyasıyla boyamışın ...::) Şaka bir yana araban harika...bu mod işi yap yap bitmez o yüzden şahsen hiç başlamak istemiyorum...(hoşuma gitmiyor değil abartıya kaçmamak şartı ile) ...müsaade edersen birkaç bana göre yapılması hoş olacak noktalar var...direksyon ve vites topuzu deri gri dikişli ...yan fun marşpiyer...tavan folyo... fun farı...Günay abinin Alfasında dikkat ettiysen motor plastik kapaktaki yazılar kırmızı idi JTD-m2 multijet yazısını kırmızı ya boyayabilirsin (ben amatörce denemelerde bulundum fenada olmuyor gibi) ...güle güle kullan...ve doğru tekel bayiinin önüne ama gündüz vakti...:):) En yakın zamanda görüşmek üzere...
Ve o dandik paspaslardan kurtul...siyah halı tipi daha iyi gider diye düşünüyorum ...:)
teşekkürler Çilen darısı senin başına
abi dediklerinin çoğu aklımda var zaten yapıcam far konusunda karasız kalıyorum fan farımı yoksa yeni çıkan DRL ledli farmı
abi o dandik paspaslar geçici orjinal paspasların üzerine nakış işlemesi yapılıyor kenarlarıda kırmızı olucak o yüzden
Maşallah tekerlekleri düz bassın. Canlısını göremedik yağmurdan bir dahaki sefere inşallah