wallaha cok guzel olmus hocam allah ıyı gunlerde kullandırmak nasıp etsın tek kelımeyle 10 numara.kazasız belasız ınsaallah
Printable View
wallaha cok guzel olmus hocam allah ıyı gunlerde kullandırmak nasıp etsın tek kelımeyle 10 numara.kazasız belasız ınsaallah
Öncelikle bizleri bu kadar beklettiğiniz için sitemlerim belirtmek isterim :))
ilk bakısta masarati mi punto mu anlamadım ama cok yakısmıs bence saglam bı ampul (philips vb kaliteli birsey) tak bak keyfıne xenona girme derim hep problem cıkartıyor
Kazasız Belasız tek kelime ile mükemmel
anam o da nesi :D harika olmuş güle güle kullan. ne zaman bizim evolara böyle hoş aksesuarlar çıkacak :(
hayırlısı olsun savaş abi harika olmuş gerçekten ben xenon gider diyorum ama sen bilirsin tabi... :)
neye uğradığımı şaşırdım:D
vuu süper olmuş abi ya..nazar değmesin =)
harbiden çok fena oldu beklediğimizden daha güzel oldu diyebilirim plakasızda çok güzel duruyor yaw :)
süper durmuş maşllah kara mamba gibi olmus :)
10 numara olmuş taban rengi falanda baya canlı junyanlar gündüz iğrenç duruyordu :D
nazar değmesin inşallah. maşallah maşallah
abi harika olmuş. güle güle kullan
tüm yorumlara teşekkürler arkadaşlar.xenon olmamasına rağmen mercekli farların performansı beni fazlasıyla tatmin etti.far ayarını yetiştiremedik.oda bitince daha iyi bir performans göstereceğini tahmin ediyorum.
mükemmel olmuş
teşekkürler fırat :)
fena olmus arac. bi de ewe koymak lazım bu arabadan ayna niyetne.felaket parlıyor:D
Bu farlarda ayar motoru varmı acaba ??
Maşallah abi çok güzel olmuş.
arayanlar için yardımcı olucak bir link
FIAT GRANDE PUNTO 2005- SİYAH LEDLİ (DRL) FAR< GittiGidiyor.com'da #33307441
buda değişik modeli angellı
https://urun.gittigidiyor.com/FIAT-G...QQidZZ35446161