selam ben murat... yeni sayılırım.. arabamı daha güzel yapmak için söyleyeceğiniz fikirlere açığım.. herkese iyi günler
Konu msuermarta tarafından (25/02/2012 Saat 14:40 ) değiştirilmiştir.
Maşallah kazasız belasız kullanın aracınız çok şık..bir yay birde dayline far ile müthiş olur aracınız![]()
güzel araba cidden,kazasız belasız.
plakan çok hoşuma gitti![]()
Araç gayet güzel kazasız belasız
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
teşekkürler
yan aynalarımı kırmızıya boyatmak istiyorum jantlarımın içinde de kırmızı şerit var sizce güzel olurmu
Maşallah,hayırlı günlerde kullan arkadaşım...
100 BİN TL'lik aracın hakkını veremeyende var 30 BİN'lik aracı caddenin gözdesi yapanda...!
öncelikle hoşgeldnz foruma..aracınız temiz duruyor..modifiye olarak bence öncelikle yay takın derim..farları da karartırsanz süper olur..![]()
kardeşim yeni jantların hayırlı olsun.
arkadaşların dediği gibi arabayı bastırırsan daha hoş duracaktır.
maşallah güzel araç
bencede 5 cm spor yay taktırırsan çok hoş olur
güle güle kullan
Maşallah.
hemşerim hoşgeldin izmir buluşmalarında senide görmek isteriz.
Maşaallah güzel araç.
Fena,fena![]()
TSİ Jetta.
hoşgeldiniz. güzelleştirmek için ilk adımı plakalıkları iptal ederek başlayabilirsiniz .
plakalıkları iptal ettim. şimdi ön panjuru söküyorum.. içten bal peteği şeklinde ızgara takıcam..
bu arada izmir buluşması için mutlaka gelirim arkadaşlar... işlerim yoğun siteye çok takılamaıyorum.. ama organize eden arkadaşlar haber verirse mutlaka gelirim..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri