Teşekkürler arkadaşlarr..
bakırköyde sonaxla konuştum 300 tl ama kampanya var 199 tl dediler. bende borçlandım açıkçası aracı alırken bayağı bir onun için gözüm yemedi. Dün akşam koçtaşa gittim. Yurtle wax ın köpüğünü aldım. Yeşil bir sprey ucunda sarı bir plastik fırçası var. Sıkıyorsunuz köpürüyor kirler sonra fırçalıyorsunuz ve hafif nemli bir bezle üzerinden geçiyorsunuz.

bugün aracı iç dış yıkamaya verdim, ardından da turtle waxı arka koltuklara ve kapılardaki kumaş yerlerine uyguladım sonuç muhteşem. koltuklarda leke falan kalmadı. hafta arası bir akşam ön koltuklarada yapmayı planlıyorum. 2. bir sprey daha alıcam buda daha sıvı ve mavi kaplı bir sprey. Birde onunla uygulama yapacağım. Aracın içi hem temizlendi hemde güzel bir kokmaya başladı Yeşil sprey köpük fiyatı 16,90TL mavi sıvı sprey fiyatı 19,90TL.

Kısacası 16,90 a koltukları hallettim.
Göğüs içinde 3,90TL ye sünger ve parlatıcı sprey aldım. Lekeler vardı göğüs kısmında onlarda kayboldu.

Mertcim detaylı temizlik için sana gelicem ama biraz zamanı var sanırım. Ama dediğim gibi çayını içmeye sendeyim yakında