benimde 2007 model dynamic ve dualogic hepsi mevcut...
Printable View
benimde 2007 model dynamic ve dualogic hepsi mevcut...
öğrenmesi çok basit ön konsolda dörtlü düğmesinin yanında asr off düğmesi varsa araçta güvenlik paketi dolayısıyla hillholder esp asr ebd msr cart curt var oluyor.. yoksa yoktur..
sahibindeki ilanların %80iğnde esp ve asr var deniliyor hatta arıyorsun o zaman da var diyorlar ama aracın başına gidince küfürlü bir ifade yüzüne yerleşiyor o sebeple esp asr falan sormayın direk o tuş var mı yok mu bunu sorun....
temmuzdan beri 3 kez ölümden döndüm esp sağolsun ki biri daha dün oluyor.. muhteşem birşey :)
2007 dynamic 90 bg. Bende de var. Standartı yok..
Bazen standart olarak starjet ve multijet 90 beygirliklere konuldu
(sanırım 2007-2008-2009)
Bazen de dualogicelere (2009-2010-2011)
Bazen güvenlik kiti ile alındı bazen alınamadı, arkadaşların dediği gibi en iyisi orto konsoldaki asr tuşu ,başka türlü zor
bu arada alacağınız model t-jet ise standart donanımda esp asr msr hilhollder standarttır
asr off butonu olmadan asr sistemi olmaz.
patinaj meselesini en iyi anlamanın yolu, 2500 e kadar devirlendirip ani kalkış yapmaktır. eğer araç siz gaza bassanız bile motor devrini düşürüyorsa asr vardır.
bu arada fiat bu yani sizin aracınıza yanlışlıkla asr koymuş olabilir. benim active aracıma full kit elektirik tesisatı çekmişler sağ olsnlar :D
Arkadaşlar 2011 Model Grande Punto var EVO degıl ruhsatta yazanı soyluyorum 28 bin liraya alındı araç fakat ESP varmı yokmu bır bılgım yok araçta EBD ve ABS mevcut fakat dugmelerın oldugu bolumde ESP ıcın acma kapama tusu yok :/
Abs ve ebd kapatilamaz zaten :)
Arkadaşlar esp açılıp kapanmıyor sürekli devrede o yüzden hiç bir puntoda esp tuşu yok kısacası asr tuşuna bakın 4 lü flaşör düğmesinin sağında asr tuşu warmı, warsa esp war yoksa esp niz yok